RUKOMET

Danas nastavak prvenstva Prve lige jug: ROVINJEŽI NA DOBROM PUTU OČUVANJA STATUSA

| Autor: Ivica RADETIĆ
Dario Jagić (Snimio Ivica Radetić)

Dario Jagić (Snimio Ivica Radetić)


Danas nastavak prvenstva počinju rukometaši Prve lige jug. Rovinjska momčad proljetni dio prvenstva otvara kod kuće u dvorani Valbrune, u 19.30 sati, dočekujući momčad Senja, od kojih su na početku prvenstva doživjeli minimalni poraz. U prvom dijelu prvenstva Rovinj je pobijedio kod kuće Zadar i Hrvatski Dragovoljac te Kozalu u gostima, dok su neriješeno igrali s Crikvenicom i Metkovićem. Sa solidnih osam bodova Rovinjci su na dobrom putu da sačuvaju ovaj rang natjecanja. Svoje zadovoljstvo ne krije trener Rovinja Dario Jagić.

- Pripreme za nastavak odradili smo na najbolji način. Naša izuzetno mlada ekipa odigrala je pet pripremnih utakmica, što nam je bio cilj da igrači sakupe dragocjeno iskustvo koje će nam biti potrebno ovog proljeća. Veseli me što je, s izuzetkom Sandi Đukanovića koji je otišao u Poreč, momčad ostala na okupu, a u rad sa prvom momčadi uključili smo nekoliko igrača 20005/06 godište koji će dobiti više minutaže u drugom dijelu prvenstva.

Cilj nam je da se mlada ekipa, sastavljena od domaćih igrača, dobro uigra jer je talentima potrebno više natjecateljskog igranja i iskustva. Već danas protiv Senja trebamo pokazati kvalitetu te želju i maksimalnim zalaganjem opravdati dobre igre iz prvog dijela. Trebamo iskoristiti nešto povoljniji raspored u drugom dijelu prvenstva, dok gledajući dugoročno već druge sezone možemo napasti igranja u Premjer ligi, zaključio je Jagić.

U predigri ovog susreta, danas u 18.30 sati, predstavit će se i rovinjska škola mini rukometa.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum