RUKOMET

Umaške prvoligašice danas na gostovanju kod Sesveta traže drugu pobjedu. Kernjus: Bit će to susret vrijedan bijega iz opasne zone

| Autor: Zlatko GAVRAN
IZNENADITI DOMAĆINA - Ariana Kernjus (Snimio Mijat Gavran)

IZNENADITI DOMAĆINA - Ariana Kernjus (Snimio Mijat Gavran)


Da su utakmicu s Podravkom Vegetom morale odigrati umaške rukometašice kada je za istu bio najnezgodniji trenutak, k tome još i u tjednu, najbolje se vidjelo u nastupu protiv Zamećanki. Iz jednostavnog razloga jer su u susretu s Koprivničankama pružile maksimum od svojih mogućnosti, iako nedovoljno spremne za takvo iskušenje. Kako to obično biva kada su u pitanju najbolje ekipe, Umažanke su "ispraznile akumulatore" u jednosatnom nadigravanju s podravkašicama. Treći dan ih je čekao susret s Riječankama koje su nakon deset poraza dočekale pobjedničko slavlje u Prvoj ligi na umaškom parketu. Ti bodovi su imali dvostruku vrijednost za obje ekipe. Ovaj puta su oni pripali Zamećankama, a "žuto-plavima" ostaje vjerovati da će u nekim sličnim prigodama doći do bodova.

Na pitanje treneru Borisu Lisici o zdravstvenom i uopće stanju u ekipi pred ispit u Sesvetama, otkriva nam da popunjavaju redove, te da će Erika Trento s ove utakmice izostati zbog radnih obveza. Za izjavu nam je preporučio Arianu Kernjus koja svakim danom stasa u univerzalnu igračicu, veoma korisna u oba smjera, obrani i napadu. Samozatajna igračica nam je ukratko o današnjem nastupu kazala:

– I one se bore za bijeg iz opasne zone. Trenutačno su na tri pobjede, a mi smo u traženju duge. Susret sa Sesvećankama će pokazati u kakvom smo stanju i jesmo li napredovale kroz tjedan vježbanja. Ostaje nam vidjeti možemo li protivnice iznenaditi na njihovom parketu, rekla je Ariana Kernjus.

Utakmica Sesvete - Umag igra se danas u 17.30 sati u dvorani zagrebačke Gimnazije.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum