ZAVRŠNE PRIPREME

Hrvatska rukometna reprezentacija u Poreču. U Žatiki će igrati dvije jake utakmice uoči Svjetskog prvenstva

| Autor: Glas Istre
S utakmice EP-a 2018. u Žatiki

S utakmice EP-a 2018. u Žatiki


Hrvatska muška seniorska reprezentacija okupila se na Novu godinu i započela završne pripreme za Svjetsko prvenstvo kojem su domaćini Švedska i Poljska od 11. do 29. siječnja 2023.

U sklopu završnih priprema u Poreču Hrvatski rukometni savez tradicionalno organizira Croatia Cup, koji će se održati u dvorani Žatika od 6. do 8. siječnja.

Gosti su Sjeverna Makedonija i Izrael. Hrvatska će prvi susret igrati protiv Sjeverne Makedonije koja je također sudionik Svjetskog prvenstva i koju s klupe predvodi legendarni Kiril Lazarov. Taj je susret na rasporedu 6. siječnja u 20.15 sati. Dan kasnije u istom terminu igraju Sjeverna Makedonija i Izrael, da bi Croatia Cup završio susretom Hrvatske protiv Izraela 8. siječnja, također u 20.15 sati.

Ulaznice za sve utakmice Croatia Cupa već se mogu kupiti na www.ulaznice.hr, u svim "Tisak Media" centrima te na blagajni

S utakmice EP-a 2018. u Žatiki

dvorane Žatika u četvrtak 5. siječnja od 12 do 18 sati, kao i na dane utakmica od 15.

Cijena pojedinačne ulaznice je od 8 eura (60,28 kuna) do 12 eura (90,41 kuna).

"Dođite i podržite naše dečke, pred njima je Svjetsko prvenstvo na kojem se "vadi" kvalifikacijska viza za Olimpijske igre u Parizu 2024. godine", poručuju organizatori.

Hrvatska muška seniorska reprezentacija posljednji je put igrala u Poreču prije dvije godine protiv Španjolske u EHF EURO Cupu. Davno je to bilo i ne sumnjamo da će prijatelji rukometa iz toga grada, ali i cijele Istre, kao i nedavno u Puli, napuniti dvoranu i u dobrom raspoloženju ispratiti reprezentaciju na Svjetsko prvenstvo.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom