Zbog kraha ljubavne veze

Vremešni Amerikanac uhodio bivšu partnericu, a njenom dečku zaprijetio: Bio sam u Vijetnamu i ubio deset tisuća ljudi. NIJE MI PROBLEM PONOVNO UBITI!


Muškarac nije stao na uvredama, već je bivšoj prijetio da će joj prerezati grkljan i isjeći je na komade, a kada se jednog dana pojavio pred njezinom kućom i tražio da mu se vrati, žena je morala pobjeći. Kasnije se, istoga dana, vratio se do njezine kuće i kazao joj da će ju ubiti i uništiti ukoliko ne bude s njim u vezi. To je ponovio i nakon mjesec i pol dana, a tada je u njezinoj kući bio i njezin partner…

Zbog nametljivog ponašanja spram bivše partnerice tijekom duljeg perioda, te prijetnji njoj i njezinom partneru, 70-godišnji državljanin SAD-a s boravkom u Istri na Općinskom sudu u Puli nepravomoćno je osuđen na jedinstvenu, uvjetnu kaznu zatvora u trajanju od deset mjeseci. Ukoliko u roku od tri godine od pravomoćnosti presude ne počini novo kazneno djelo, 70-godišnjak neće biti upućen na izdržavanje kazne. Presudom je državljaninu SAD-a izrečena i trogodišnja sigurnosna mjera zabrane približavanja, uznemiravanja i uhođenja bivše partnerice i njezinog dečka.

Premda mu je bivša partnerica u više navrata kazala da s njim ne želi imati nikakav kontakt, muškarac ju je učestalo nazivao na mobitel, kontaktirao ju je putem Facebooka, preko prijateljica, njezinih roditelja i roditelja njezinog dečka. Osim toga, pojavio se na adresi na kojoj žena živi u jednom istarskom mjestu, kao i na njezinom radnom mjestu, tražeći da obnove ljubavnu vezu. Međutim, nije stao na uvredama… Bivšoj prijetio da će joj prerezati grkljan i isjeći je na komade, a svom "suparniku" i da će ga ubiti, jer je on "bio u Vijetnamu gdje je ubio deset tisuća ljudi pa mu nije problem ponovno ubiti"…. (M. KOŠTA)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini