epilog horor priče sa srdoča

Majčin leš skrivao par godina da bi uzimao njezinu socijalnu pomoć


Riječanin sa Srdoča, star 42 godine, nekoliko godina skrivao je leš svoje majke, a u njezino ime, utvrdila je policija, svo to vrijeme preuzimao je novčanu pomoć. Ovom morbidnom prevarom nadležni centar za socijalnu skrb oštetio je za najmanje 24 tisuće kuna.

Također, njega se sumnjiči da je u namjeri prikrivanja kaznenog djela izazvao požar u svom stanu, čime je u opasnost doveo ostale stanare zgrade i njihovu imovinu. O tom slučaju detaljno je izvještavao Novi list.

– To je čovjek koji 15 godina uzgaja smeće u stanu. Veliki smrad širio se iz njegovog stana. Sam živi, majka mu nije ovdje, iako navodno na nju glasi stan, rekao je jedan od susjeda počinitelja.

Ispostavilo se, međutim, da je majka umrla, da je cijelo vrijeme skrivan njezin leš te da je požar podmetnut upravo kako bi se to prikrilo.

Policijska PU Primorsko-goranske danas je izvijestila da je kriminalističko istraživanje ovog slučaja završeno te da je osumnjičeni prijavljen državnom odvjetništvu. Tereti ga se za za kazneno djelo prijevare te kaznena djela povrede mira pokojnika i dovođenje u opasnost života i imovine. (P. N.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of