kriv je

Konačno osuđen krivac za tragediju na Mandraču KADA SU PRIJE ŠEST GODINA POGINULE DVIJE PULJANKE

Državno odvjetništvo odustalo je kaznenog progona Slavoljuba Prpića iz Svete Nedjelje jer je iz svih izvedenih dokaza tijekom suđenja ocijenjeno da ne postoji osnovana sumnja da bi on počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu

| Autor: Marica Košta
Nesreća se dogodila kod parkirališta na Mandraču

Nesreća se dogodila kod parkirališta na Mandraču


Pred vijećem Županijskog suda u Puli kojim je predsjedala sutkinja Gabrijela Marčeta, prvookrivljeni Kristijan Ban iz Galižane nepravomoćno je proglašen krivim i osuđen na četiri godine zatvora zbog izazivanja prometne nesreće 9. kolovoza 2016. u Ulici 119. brigade u kojoj su poginule Puljanke Renata Družetić Pliško i Ksenija Batel, dok je Tanja Carta teško ozlijeđena. Vijeće sutkinje Marčete istom je presudom odbilo optužbu protiv Slavoljuba Prpića iz Svete Nedjelje.

hbgfgd

Šest godina nakon nesreće utvrđeno je da vozač sivog BMW-a nije (su)odgovoran za tragediju

Naime, nadležno državno odvjetništvo odustalo je od daljnjeg kaznenog progona Prpića jer je, kako je na naš upit izvijestila glasnogovornica Županijskog suda u Puli Edvina Draguzet Suevich, iz svih izvedenih dokaza tijekom rasprave ocijenjeno da ne postoji osnovana sumnja da bi on počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater