HAK Rent a car - Vaš pouzdani partner na putu!

Zatražite HAK-ovu uslugu najma vozila i korištenja zamjenskih vozila u Autoklubu Pula - Rovinj

| Autor: Promo


Hrvatski autoklub i udruženi autoklubovi sa svojom zajedničkom novoosnovanom tvrtkom kćeri HAK Rent a car d.o.o., pokrenuli su novu uslugu najma vozila. Riječ je o dodatnom razvoju članskih pogodnosti HAK-a te potrebama za mobilnošću i sigurnošću na putu i ostalih vozača koji još nisu dio HAK članstva. Nova usluga najma vozila uključuje standardnu uslugu najma vozila kao i ponudu zamjenskih vozila.

U projektu aktivno sudjeluje više autoklubova udruženih u HAK, prije svega kao lokacije za smještaj, distribuciju i održavanje automobila. U njima su uspostavljene poslovnice, označene prepoznatljivim promotivnim vizualnim sredstvima. Jedna od poslovnica u kojoj se svi zainteresirani mogu detaljno upoznati sa cjelokupnom ponudom HAK Rent a car usluge nalazi se i u Auto klubu Pula – Rovinj, na adresi Stiglicheva 28 u Puli.

Ponuda uključuje najam novih vozila različitih kategorija i brandova kao što su Ford, Hyundai, Opel i vozila iz VW grupacije. Osigurana je kvalitetna informatička podrška te su izabrana prilagodljiva programska rješenja kako bi se omogućili efikasnost, kvalitetna komunikacija i brzina pružanja usluge.

HAK Rent a car usluga integriran je i kroz poznatu HAK-ovu mobilnu aplikaciju pa je odsada dostupna i putem popularne aplikacije za pametne telefone "Croatia Traffic Info-HAK" na platformama iOS i Android, gdje se članovima pružaju posebne pogodnosti, kao i mogućnost automatske rezervacije vozila. Time se omogućuje i brže reagiranje Hrvatskog autokluba u slučaju potrebe za zamjenskim vozilom uslijed intervencije pomoći na cesti.

HAK-ova mobilna aplikacijaHAK-ova mobilna aplikacijaHAK-ova mobilna aplikacija

Posebne članske pogodnosti za korisnike usluge

Članovi Hrvatskog autokluba i udruženih autoklubova u HAK Rent a caru uživaju posebne članske pogodnosti – popust od 15 posto na osnovni najam vozila i sve ostale dodatne usluge povezane s najmom vozila. Usto, članovi putem aplikacije za pametne telefone imaju i mogućnost olakšane i jednostavnije autorizacije usluge HAK Rent a cara, kao i pojednostavljeno lociranje.

HAK

Za više informacija o HAK Rent a car usluzi obratite se na:

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini