Veliko otvorenje novouređenog MaxMarta na Kukuljanovu

Prilika za opremanje doma koju ne smijete propustiti

(Foto; Max Mart)

(Foto; Max Mart)


 Ako ste odgađali kupnju nove perilice, sušilice, pećnice, ploče za kuhanje, hladnjaka, stolarije, keramike i sanitarija ili pak novi televizor, 5. lipnja je dan koji ste priželjkivali.

mm2

Požurite se u srijedu, 5. lipnja u 9 sati na Kukuljanovo 450 (prostor dosadašnje Građe), jer otvorenje hrvatskog prodajnog lanca MaxMarta donosi sve to; s velikim pogodnostima i iznenađenjima. Atmosfera je dodatno zagarantirana zabavnim glazbenim programom uživo i besplatnom hranom i pićem za sve posjetitelje. 

mm9

Ukoliko želite preurediti i opremiti stan, kuću ili vikendicu pronaći ćete sve na jednoj lokaciji, jer MaxMart nudi 70.000 proizvoda, od elektro i vodo materijala, boja i lakova, rasvjete, alata, laminata i parketa, vrata, keramike i sanitarija i vrtnih garnitura do kućanskih uređaja i televizora.

mm3

Na čak 10.000 četvornih metara posjetitelje očekuju vrhunske ponude koje je zaista teško nadmašiti. Iznajmljivače bi mogao zaintrigirati izbor aparata za kavu, usisavača, parnih postaja ili pak posteljine i ručnika, ponuda je raznovrsna. 

mm7

Ovaj hrvatski prodajni lanac je kreiran s modernom vizijom više specijaliziranih trgovina u jednoj. Tako na jednom mjestu možete pronaći veliki izbor proizvoda za dom, od početnih renovacija, kućanskih uređaja pa sve do završnih detalja s domaćinstva. Baš kao što uzrečica nalaže, MaxMart i to je to. 

mm4

mm10

MaxMart je produkt obiteljske tvrtke koja je od 1954. godine jedan od vodećih prodajnih lanaca trgovina DIY tipa u Hrvatskoj. Rezultat je 70 godina napornog rada, predanosti i posvećenosti zadovoljstvu kupaca. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter