novo u puli

Diamond Real Estate otvorio svoju najveću poslovnicu u Puli!

Nakon šest godina uspješnog rada i već postojeće četiri poslovnice u Istri (Poreč, Novigrad, Rovinj i Labin), Diamond Real Estate otvorio je novu poslovnicu u najvećem gradu u Istri, na adresi Tomasinijeva 34 na Verudi.

(Foto: Diamond real estate)

(Foto: Diamond real estate)


diam4

Proteklog petka svečano je proslavljeno useljenje u prostor na izvrsnoj lokaciji  sa ukupno 160 m2, Puležanima poznatom mozda i kao bivša ˝Pivnica˝. Prostor je u potpunosti preuređen te u svojim modernim salama za sastanke omogućuje kupcima i prodavateljima ugodno druženje uz dobivanje profesionalnih savjeta od iskusnih, pouzdanih i uvijek motiviranih agenata za nekretnine.

diam 15

Suvlasnik agencije Dina Jerman te voditelj Pulskog ureda Simon Koroman tradicionalno su prerezali vrpcu te time svečano “otvorili vrata” svim novim klijentima na jugu našega poluotoka. Slavlje se nastavilo uz dobru atmosferu, DJ-a, časicu šampanjca te sve kolege, klijente i partnere koji su ovaj događaj dodatno uveličali.

diam2

diam9

diam12

Diamond Real Estate trenutno u ponudi ima više od 2.500 nekretnina u Istri te svakodnevnim trudom radi na proširenju ponude kako bi kupcima našli nekretninu baš po svom guštu, odnosno, potrebi. Uz drugačiji pristup i potpunom posvećenošću svakom  klijentu kao pojedincu, definitivno mozemo reći da ova agencija radi drugačije!

diam3

diam5

diam6

diam10

Svaka od pet poslovnica sastoji se od tima lokalnih agenata te ima svog voditelja, agencija broji ukupno 26 zaposlenih. 

Bogatu ponudu agencije Diamond Real Estate možete pogledati na internetskoj stranici www.diamond-realestate.hr .

Diamond Real Estate - Naši lokalni stručnjaci za Vaše zadovoljstvo!

diam11

diam13

diam14


Podijeli: Facebook Twiter