vrhunski dizajn

MB Studio - Spoj umjetnosti i funkcionalnosti

(Foto: MB studio)

(Foto: MB studio)


Martina Banozic Textiles je studio koji se bavi dizajnom i izradom tkanina i tapeta po mjeri za privatne i komercijalne svrhe. Inspiraciju često nalazimo u apstraktnoj umjetnost, prirodi i raznim teksturama. Naša priča počinje 2021. godine kada smo odlučili plasirati svoju prvu kolekciju ručno oslikanih tkanina i zidnih tapeta. S arhitektima i dizajnerima u regiji i šire surađujemo od početka projekta kako bismo stvorili idealna rješenja za pojedini interijer. Veličinu motiva, tonove i raspored elemenata korigiramo prema potrebama klijenata, tako da svaki dizajn u kolekciji može biti jedinstveno prilagođen Vašem prostoru. Jedna od naših usluga je i realizacija idejnog rješenja prema uputama investitora.

tapete pula

(Foto: Tapete Pula) 

Apstraktna umjetnost van okvira

MB tapete spoj su umjetnosti i dizajna čija je misija svaki prostor učinit vizualno ljepšim i približiti apstraktnu umjetnost svakodnevici. Elegantna apstrakcija, jednostavne teksture i motivi inspirirani prirodom i umjetnošću su postale prepoznatljivi znak naših tapeta. Osim bezvremenskog dizajna, nudimo i vrhunske materijale koji će u Vašem prostoru potrajati dugi niz godina i lako se mogu održavati. MB tapete su primjerene za privatne kao i za komercijalne prostore.

tapete mot

(Foto: Tapeta Motovun)

Dizajn po mjeri

Naše tapete i tkanine rade po mjeri i puno vremena posvetimo komunikaciji s klijentima kako bi njima i njihovom prostoru prilagodili željeni dezen, bilo da je to korekcijom boje, pomicanjem motiva i prilagodbom veličine dezena. Također, ponosni smo što su naše tapete i tkanine od skice pa do finalnog proizvoda u potpunosti proizvedene u Hrvatskoj.

tap3

(Foto: Tapeta Renaissance) 

tap4

(Foto: Tapeta Dreamcatcher)

EMAIL: info@martinabanozictextiles.com

TEL: +385 97 6219980

INSTAGRAM: martina_banozic_textiles

WEB: MartinaBanozicTextiles


Podijeli: Facebook Twiter