sedamnaest različitih okusa

Ponudite sladoled na kuglice u vašem lokalu i obojite ljeto slatkim okusima

| Autor: Promo
(Promo)

(Promo)


Prodaja ugostiteljskog sladoleda na kuglice doživjela je značajne promjene tijekom godina, prilagođavajući se preferencijama kupaca i trendovima u ugostiteljstvu. Ovaj klasični oblik sladoleda, serviran u obliku kuglice, u kornetu ili čašici, ostaje omiljen izbor među posjetiteljima raznih ugostiteljskih objekata, od restorana do plažnih objekata.

(Promo)(Promo)

Vodeći se popularnošću ovog oblika sladoleda tvrtka Stanić u svoju ponudu uvrstila je banjice ugostiteljskog sladoleda od 4800 ml i 2400 ml i to u sedamnaest različitih okusa: kokos badem, pistacija, rocher, tiramisu, cookies, lješnjak, vanilija, amarena, malaga, breskva jogurt, snickers, limun, čokolada, stracciatella, jagoda, šumsko voće i vanilija bourbon.

Poznato je da je prezentacija ključna kada je riječ o prodaji sladoleda na kuglice, stoga tvrtka Stanić u ponudi nudi i moderne sladoledne vitrine, od onih manjih gdje stane 7 banjica sladoleda do onih najvećih gdje stane 18 banjica sladoleda. Pored modernih vitrina, kupcima kao podršku nude kornete ali i čašice i žličice ovisno o preferencijama serviranja.

(Promo)(Promo)

Pored same ponude sladoleda, sve je veći naglasak i na preljevima. Stoga je Stanić d.o.o. u svoju ponudu uvrstio i desertne preljeve i to pet različitih okusa: čokolada, bijela čokolada, jagoda, karamela i šumsko voće. Kao novost za ovu sezonu ističu novi okus - mango. Preljevi se nalaze u praktičnom pakiranju od 1 kg.

Iako su se pojavili novi trendovi, sladoled na kuglice i dalje ostaje nezamjenjiv dio ponude u mnogim ugostiteljskim objektima. Njegova privlačnost, širok spektar okusa i mogućnost personalizacije čine ga omiljenim izborom među ljubiteljima sladoleda svih dobnih skupina.

(Promo)(Promo)

Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim ugostiteljskim sladoledima na kuglice posjetite www.sladoledi.hr 

Na vama je da budete kreativni i razmišljate kako prezentirati i ukrasiti vaše sladolede kako bi zablistali ove sezone i privukli kupce.

Jer sladoled na kuglice nije samo omiljena ljetna poslastica već i doživljaj.


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater