Ekskluzivna ponuda

Svjetski poznati brand stigao je u Istru

Klima uređaji i dizalice topline Sinclair sada su dostupne u Istri. Odlikuje ih visoka kvaliteta izrade, odlična završna obrada i besprijekoran dizajn

Direktor Frigoservisa Šime Ivan Mofardin i izvršni direktor Sinclaira Duško Banjeglav

Direktor Frigoservisa Šime Ivan Mofardin i izvršni direktor Sinclaira Duško Banjeglav


Tvrtka Sinclair i Frigoservis Šime, renomirani distributer i izvođač sustava grijanja i hlađenja, potpisali su ugovor o zastupanju za Istru.

Klima uređaji Sinclair svakodnevno postaju sve popularniji, a tvrtka iduće godine slavi 20
godina na hrvatskom tržištu. Na sve klime i dizalice topline Sinclair nudi 7 godina jamstva uz redovan godišnji servis. Jamče sigurnost ugodne temperature u svim klimatskim uvjetima tijekom cijele godine.

Nova sezona u 4 Marvin tona 

Klima uređaj ne mora biti samo rješenje za nadolazeće vruće dane, već i moderan dodatak interijeru. Model je dostupan u četiri različite nijanse: bijela, srebrna, navy i champagne.

Zanimljivo je da osim u hlađenju ovi uređaji rade u grijanju do minimalne vanjske
temperature od -25 stupnjeva, karakterizira ih energetski razred A++ i razina buke unutarnje jedinice od samo 19dB.

gg

Yukon serija dizalica topline  

Sinclair S-Therm Yukon pripada novoj generaciji dizalica topline namijenjenih za grijanje i
hlađenje. Zahvaljujući spoju hidro jedinice i spremnika potreban je mali prostor za montažu unutarnje jedinice stoga je ova vrsta uređaja najčešći odabir kupaca. Kvaliteta, niska-gotovo nečujna razina buke, vrhunske komponente i privlačna cijena odlike su ovog proizvoda.

yukon

- Težimo izvrsnosti, a bez pouzdanih partnera i stručne montaže nema kvalitetnog rada
uređaja. Zadovoljni smo jer proizvodimo vrhunske „sustave budućnosti“ koji spadaju u rang obnovljivih izvora energije, a samim time omogućavamo korisnicima pametan ulog u budućnost, smanjenje CO2 otiska i niže troškove. Frigoservisu Šime dajemo povjerenje da zastupa naše proizvode u Istri. Ponosni smo na postignut dogovor s ovako ozbiljnom tvrtkom i veselimo se zajedničkoj suradnji, kaže izvršni direktor Sinclaira, Duško Banjeglav.

Sinclair poseban naglasak stavlja na postprodajnu uslugu i fleksibilnu tehničku podršku, a cilj je pružiti korisnicima udobnost uz istovremenu zaštitu okoliša.

- Naš uspjeh temelji se na zadovoljstvu kupaca, a svaki naš klijent i partner doprinosi razvoju i širenju poslovanja. Drago nam je da je Sinclair prepoznao našu tvrtku kao pouzdanog partnera i da ćemo zajedno približiti brand svim Istrijanima, rekao je Ivan Mofardin, direktor Frigoservisa Šime.

Više informacija možete pronaći na sinclair.hr ili frigoservis-sime.com


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini