TVRTKA MOBILE OUTFITTERS SAVJETUJE

Zaštitite mobitel od loma

Snimio Milivoj MIJOŠEK

Snimio Milivoj MIJOŠEK


Zamislite trgovinu koja u ponudi ima zaštitu za više od 5 tisuće raznih modela mobitela, tableta, igraćih konzola i satova! Osim toga, svakodnevno vrši i update svoje baze dostupnih modela kako bi pratila najnovije modele koji izlaze na tržište.

Foto: Mobile OutfittersFoto: Mobile Outfitters


Koliko god mi pažljivi bili, dovoljan je trenutak i svakome je barem jednom mobitel ispao iz ruke, džepa ili sa stola na pod. Što učiniti da o ishodu takvih događaja ubuduće ne odlučuje sreća - pitanje je na koji smo odgovor pronašli u tvrtki Mobile Outfitters koja odnedavno svoje usluge nudi i u Puli u trgovačkom centru Max City na Stoji. Inače su
prisutni u 50 zemalja na više od 900 lokacija.

Snimio Milivoj MIJOŠEKSnimio Milivoj MIJOŠEK


Bez obzira na kvalitetu i količinu izdvojenog novca, staklo ekrana najosjetljiviji je dio pametnog telefona. Lomovi i ogrebotine na ekranu uvjerljivo su najčešća oštećenja. Prilikom puknuća ekrana najčešće stradavaju i senzori, odnosno elektronika koja se nalazi pod staklom i omogućuje korištenje uređaja. Za daljnje korištenje nužan je popravak i
potpuna zamjena oštećenog ekrana što za vlasnike svih kvalitetnijih modela mobilnih uređaja znači i ozbiljnu investiciju.

Snimio Milivoj MIJOŠEKSnimio Milivoj MIJOŠEK


Mobile Outfitters nudi najkvalitetniju i cjelovitu zaštitu ekrana, rubova, stražnjeg dijela i kamere vašeg mobitela koju je ova američka tvrtka kreirala razvojem specijalne folije od poliuretana, vrlo izdržljivog materijala koji se često koristi u vojne svrhe, a prianja ravnim i zaobljenim ekranima. Čvrsti dio prozirne Fusion folije s patentiranom TriACTIVE tehnologijom štiti od udaraca, upija i raspršuje energiju udarca, otporna je na ogrebotine, ne ostaju otisci prstiju i ima samoiscjeljujuću sposobnost te nakon postavljanja, u pravom smislu riječi, postaje anđeo zaštitnik vašeg mobitela.

Spomenimo da u Mobile Outfittersu možete dobiti i FUSION BUMPER, najtanju svjetsku zaštitu za bočne strane i kutove telefona, koja predstavlja najvišu razinu zaštite za vaš mobilni uređaj.

Snimio Milivoj MIJOŠEKSnimio Milivoj MIJOŠEK

Svi kupci ostvaruju pravo na program doživotne zamjene. Kupac samo prvi put plaća punu cijenu proizvoda, a kasnije može istu vrstu folije na istom uređaju mijenjati bezbroj puta pri čemu plaća samo uslugu postavljanja folije koju dobiva besplatno.
Više informacija o samim proizvodima pronađite na službenoj stranici, FacebookuInstagramuYoutube kanalu ili svratite do
njihovog štanda u trgovačkom centru Max City Pula, Tower Centru
Rijeka i Arena Centru Zagreb.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter