Zahvale

Svakoga dana učimo da je s tobom snaga života našega. Za sve što si nam dala za bezuvjetnu ljubav puno, ali puno hvala... Povodom tužnog rastanka od naše voljeneMARIJE BURIĆ


u nemogućnosti da se svima osobno zahvalimo ovim putem najiskrenije zahvaljujemo svoj rodbini, susjedima, prijateljima kao i svima koji su nam izrazili sućut i riječi utjehe kad nam je bilo najpotrebnije te zajedno s nama dragu nam pokojnicu dostojanstveno ispratili na vječni počinak. Posebno zahvaljujemo dr. Vilijamu Kremeniću i sestri Suzani, svim liječnicima i med.sestrama s Odjela anesteziologije, osoblju za starije osobe "Domenico Pergolis" i svim ljudima koji su na bilo koji način pomogli našoj dragoj mami.
Tugujuća obitelj
Dirnuti iskrenom pažnjom i suosjećanjem u trenucima bolnog rastanka od našeg voljenogNINA PERUŠKA Mario


od srca se zahvaljujemo svoj rodbini, prijateljima i znancima, svima koji su ga za života voljeli i poštovali, te dostojanstveno ispratili na vječni počinak. Posebno se zahvaljujemo mještanima sela Peruški.
Tugujuća obitelj
Povodom tužnog rastanka od naše voljeneFUMICE TRAVIČIĆ rođ. Cvek


ovim putem najiskrenije zahvaljujemo svoj rodbini, prijateljima,susjedima i znancima koji su bili uz nas u ovim teškim trenucima i dostojanstveno ispratili našu voljenu na vječni počinak. Posebna zahvala ravnateljici OŠ Vladimira Nazora- Krnica i profesorici Nataši koja se s dirljivim riječima oprostila od drage nam pokojnice.
Tugujuća obitelj
Dirnuti iskrenim suosjećanjem i pažnjom u trenucima rastanka od našeg voljenogALDA JURAŠA


u nemogućnosti da se svima osobno zahvalimo, ovim putem zahvaljujemo svoj rodbini, prijateljima, susjedima, znancima i svima koji su ga za života cijenili, bili uz nas u ovim teškim trenucima, izrazili nam sućut te dragog nam pokojnika zajedno s nama dostojanstveno ispratili na vječni počinak.
Tugujuća obitelj
Povodom tužnog rastanka od našeg dragogROMANA BANKA


ovim se putem najiskrenije zahvaljujemo svoj rodbini, prijateljima, susjedima, svima onima koji su bili uz nas, izrazili nam sućut te našeg pokojnika zajedno s nama tiho i dostojanstveno ispratili na vječni počinak uz molitvu, blagoslov i poštovanje. Posebno hvala vlč. Matika, dr. Ireni Erman Baldini i sestri Sonji, mještanima sela Banki te osoblju obiteljskog doma Fabris-Jelovci.
Tugujuća obiteljPrethodni dan  |  Slijedeći dan