Zahvale

Dirnuti iskrenim suosjećanjem i pažnjom u trenucima rastanka od našeg voljenogMILANA STARIĆA


u nemogućnosti da se svima osobno zahvalimo, ovim putem zahvaljujemo svoj rodbini, prijateljima, susjedima sela Žužići, dr. Veri Pahović Košeto, Odjelu gastroenterologije OB Pula i osoblju stacionara DZ Pazin gdje je proveo zadnje dane života i svima koji su ga za života cijenili, bili uz nas u ovim teškim trenucima, izrazili nam sućut te dragog nam pokojnika zajedno s nama dostojanstveno ispratili na vječni počinak.
Tugjuća obitelj
Povodom bolnog rastanka od

BRANKA DRAKULIĆA


u nemogućnosti da se svima pojedinačno zahvalim, ovim se putem zahvaljujem stanarima Mandićeve ulice i familijama: Prusac, Jukopila i Valić, a posebno familiji Laković na pomoći i riječima utjehe.
Supruga MIRA
Dirnuti pažnjom i suosjećanjem u trenucima rastanka od naše voljeneROMANITE BILIĆ rođ. Peruško


u nemogućnosti da se svima zahvalimo, ovim putem zahvaljujemo se rodbini, prijateljima, susjedima i svima koji su je za života voljeli i cijenili te u ovim teškim trenucima bili uz nas, izrazili sućut te dostojanstveno ispratili na vječni počinak. Veliko hvala djelatnicima Hrvatske kontrole zračne plovidbe d.o.o. Iskreno se zahvaljujemo liječnicima i medicinskom osoblju ginekologije i onkologije KBC-a Rijeka i O.B. Pula, te dr. Sanji Perše Vukotić i sestri Sandri ambulante Rovinj
Obitelji BILIĆ i PERUŠKO
Povodom tužnog rastanka od našeg voljenogPAVLETA ŠTEFANUTIJA


u nemogućnosti da se svima osobno zahvalimo, ovim putem najiskrenije zahvaljujemo rodbini, susjedima, prijateljima kao i svima ostalima koji su nam pomogli i pružili riječi utjehe kada nam je bilo najpotrebnije. Posebno veliko hvala lindarcima na velikoj pomoći povodom ispraćaja našeg dragog tate.
Tugujuća obiteljPrethodni dan  |  Slijedeći dan