Zahvale

Povodom tužnog rastanka od naše voljeneSILVANE GLAVINA


ovim se putem zahvaljujemo svoj rodbini, susjedima, prijateljima i znancima koji su nam izrazili sućut, te zajedno s nama ispratili našu pokojnicu na vječni počinak. Hvala svim djelatnicima Anestezijologije i Neurologije OB Pula te Stacionara Labin.
Tugujuća obitelj
Dirnuti iskrenim suosjećanjem i pažnjom u trenutku rastanka od naše voljeneLORENE BOLANAC


u nemogućnosti da se svima osobno zahvalimo, ovim putem zahvaljujemo svoj rodbini, susjedima, prijateljima i znancima i svima koji su je za života cijenili, izrazili nam sućut, te dragu nam pokojnicu zajedno s nama dostojanstveno ispratili na vječni počinak.
Tugujuća obitelj
Dirnuti suosjećanjem i pažnjom u trenucima rastanka od našeg voljenogJOSIPA MILOTIĆA Pepo


u nemogućnosti da se svima osobno zahvalimo, ovim putem zahvaljujemo svoj rodbini, prijateljima, susjedima, znancima i svima koji su ga za života cijenili, izrazili nam sućut te dragog nam pokojinka zajedno s nama dostojanstveno ispratili na vječni počinak. Posebna zahvala Abdominalnoj kirurgiji OB Pula.
Tugujuća obitelj
Povodom tužnog rastanka od našeg dragogANTONA PUTINJE


najtoplije se zahvaljujemo rodbini, prijateljima, znancima i svima ostalima na izrazima sućuti i dostojanstvenom ispraćaju našeg voljenog na vječni počinak. Posebno se zahvaljujemo mještanima sela Jankovići i Katuna Gračaškega kao i svima koji su ga za života voljeli i poštovali. Počivao u miru!
Tugujuća obitelj
Dirnuti iskrenim suosjećanjem i pažnjom u trenucima rastanka od naše voljeneBARBARE FATORIĆ rođ. Puškadija


u nemogućnosti da se svima osobno zahvalimo, ovim putem zahvaljujemo svima koji su je za života cijenili, izrazili nam sućut te dragu nam pokojnicu zajedno s nama dostojanstveno ispratili na vječni počinak.
Tugujuća obiteljPrethodni dan  |  Slijedeći dan