Zahvale

Povodom rastanka od naše voljeneVESNE DRAGOLIN


ovim se putem najtoplije zahvaljujem mojoj dragoj sestri i kunjadu, susjedima, svim prijateljima i prijateljicama naše obitelji koji su u najtežim trenucima bili uz nas i svim poznanicima i dobrim ljudima koji su dostojanstveno ispratili našu Vesnu na vječni počinak i neka ih dragi Bog čuva.
Suprug VALTER i sin ALBERT s obitelji
U bolnim trenucima rastanka od našeg voljenog tate, dida, punca, ujca, teca i kunjadaNADALINA


Veliko i iskreno hvala rodbini, prijateljima, susjedima i znancima kao i svima koji su bili uz nas, izrazili sućut te ispratili našeg voljenog pokojnika na vječni počinak.
Zahvalne šćere CVITKA i NEVENKA s familijama, nećaci DRAGICA, SLAVKO, OLGA, MARIJA, ŽIVKO i MILENA s familijama, nećakinja DORETA s familijama i kunjado MILIJO s familijama
Povodom bolnog rastaka od našeg voljenogJOSIPA PAVINA


ovim se putem najtoplije zahvaljujemo rodbini, prijateljima i znancima koji su u našoj tuzi bili s nama i dostojanstveno, s ljubavlju ispratili našeg dragog Josipa na vječni počinak. Počivaj u miru Božjem!
Ožalošćene supruga SONJA i kćerka VESNA
Dirnuti iskrenim suosjećanjima i pažnjom u trenucima rastanka od naše voljeneANE GRŽINIĆ rođ. Orlić


ovim putem zahvaljujemo rodbini, prijateljima, susjedima, kumovima, Palijativnoj skrbi pula, a posebno dr. Doriji Leonardelli i sestri Zvjezdani Orlić i svima koji su je za života cijenili i poštivali. Hvala!
Tugujuća obitelj
Prošlo je tužnih mjesec dana od kad nas je zauvijek napustio naš dragiDINO ŠVERKO


ovim putem zahvaljujemo se svim prijateljima, kumovima, rudbini, susjedima, znancima, radnim i klupskim kolegama koji su nam uputili izraze sućuti i Dina dostojanstveno ispratili na vječni počinak. Hvala medicinskom i ostalom osoblju koje je sudjelovalo i pomagalo u liječenju. Od srca hvala svim dragim ljudima koji su nam u teškim trenucima bili velika podrška i snaga. Dragi naš Dino, zauvijek češ ostati u našim srcima i mislima. Neka ti je vječna slava i hvala.Počivaj u miru!
Tugujuća obiteljPrethodni dan  |  Slijedeći dan