Zahvale

Dirnuti iskrenim suosjećanjem i pažnjom u trenucima bolnog rastanka od naše voljeneMARIJE IVANAC rođ.Kaurić


najiskrenije zahvaljujemo rodbini, susjedima, prijateljima, znancima i svim dobrim ljudima koji su dostojanstveno s ljubavlju ispratili našu dragu pokojnicu na vječni počinak i tihi dom okitili cvijećem. Posebno se zahvaljujemo osoblju Doma za starije i nemoćne u Poreču.
Tugujuća obitelj
Dirnuti iskrenim suosjećanjem i pažnjom u trenutcima bolnog rastanka od naše voljeneMARIJE STANKOVIĆ rođ. Fedel


najiskrenije zahvaljujemo rodbini, susjedima, prijateljima, znancima i svim dobrim ljudima koji su dostojanstveno s ljubavlju ispratili našu dragu pokojnicu na vječni počinak i tihi dom okitili cvijećem. Posebno se zahvaljujemo CVO OB Pula, dr. Maračić, dr. Silkoni, GMS Boženi i osoblju Doma Vitasana.
Tugujuća obitelj
Dirnuti pažnjom i suosjećanjem u najtežim trenucima oproštaja od našeg voljenog

IVANA ŠILJEGA


zahvaljujemo svim dragim ljudima koji su ga došli ispratiti na vječni počinak. Hvala svima koji su nam uputili i pisane izraze sućuti, onima koji su se iskreno brinuli tijekom bolesti, dragim prijateljima iz Opuzena koji su ga posjećivali i došli na ispraćaj. Hvala svim prijateljima i rodbini iz Splita, Zagreba, Ljubljane, Rijeke, Pule, Izole na potpori i suosjećanju i ispraćaju. Hvala bratu Miji s obitelji iz Amerike koji je zvao svaku večer, kao i nećakinji Beti, koja je bila s njim u njegovim posljednjim trenucima. Hvala dr. Zdenki Tomše i dr. Franji Keleminoviću, a posebno hvala dr. Miri Đukić Smilović, koja se o njemu brinula kao o vlastitom ocu i bila na raspolaganju u svako doba dana i noći. Hvala i svima koji su nudili pomoć od samog početka bolesti i bili iskreno žalosni. Hvala njegovim prijateljima iz Umaga koji su se brinuli i posjećivali ga. Hvala svima onima koji su u njemu vidjeli dobra i poštena čovjeka. Hvala župniku Grpcu na dirljivom oproštaju na groblju. Hvala svim znanima i neznanima na potpori. Hvala vam.
Obitelj ŠILJEGPrethodni dan  |  Slijedeći dan