NK VODNJAN

NOVA LICA U SVLAČIONICI I UPRAVI: Stigli trener Premate i golman Radolović

| Autor: Glas Istre
NOVI GOLMAN I POTPREDSJEDNIK VODNJANA - Toni Radolović i Dino Gadžun

NOVI GOLMAN I POTPREDSJEDNIK VODNJANA - Toni Radolović i Dino Gadžun


Nogometni klub Vodnjan, nakon uspješno odrađene sezone u 3. ŽNL jug, u novi ciklus natjecanja ući će dodatno ojačan i osvježen novim igračima. Seniori su sezonu okončali na drugom mjestu, a predsjednik kluba Dalibor Peršić očekuje u novoj sezoni i bolji rezultat, još jednu stepenicu više. Tu je zadaću na sebe preuzeo novi trener Denis Premate, koji u Vodnjan dolazi nakon angažmana u Valbandonu.

Kao pojačanja tu su i novi golman Toni Radolović koji stiže iz Muntića, te mladi igrači Filip Marjanović i Erik Macan Stanić od kojih se očekuje da unesu novu svježinu u igru. Za nedjelju je zakazana prozivka igrača nakon čega kreću treninzi i prijateljske utakmice.

Potrebno je spomenuti i odlične rezultate mlađih pogona, juniori su sezonu završili kao četvrti, a pioniri su bili prvi u svom rangu natjecanja.

Proteklog je tjedna održana i redovna godišnja i izborna skupština Udruge NK Vodnjan – CC Dignano tijekom koje je došlo do određenih promjena u rukovodstvu i dosadašnjem načinu rada. U sastav šesteročlanog Izvršnog odbora ušla su nova četiri člana: Edin (Dino) Gadžun, Željko Džijan, Blerim Ferizaj i Andrea Baressi. Na zahtjev predsjednika Dalibora Peršića skupštinari su za zamjenika predsjednika imenovali Edina Gadžuna, dok je za novog tajnika kluba izabran Kristijan Opačak.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum