IZBORNA SKUPŠTINA

NK VODNJAN: Dalibor Peršić novi predsjednik "bumbara"

| Autor: A. BABIĆ
NOVI I STARI PREDSJEDNIK - Dalibor Peršić i Nedžad Salihović (A. BABIĆ)

Nakon izbora novi predsjednik Peršić se u kratkom obraćanju skupštinarima zahvalio na povjerenju i rekao da će nastaviti dosadašnji dobar rad te provesti i neke svoje ideje, kao što je realizacija pomoćnog terena i igranje seniora u višem rangu natjecanja

Na Izbornoj sjednici Skupštine Nogometnog kluba Vodnjan izabran je novi predsjednik kluba, Dalibor Peršić, koji će u narednom kratkom vremenu formirati "svoj" Izvršni odbor, kojeg, pak, treba potvrditi Skupština kluba. Nakon izbora novi predsjednik Peršić se u kratkom obraćanju skupštinarima zahvalio na povjerenju i rekao da će nastaviti dosadašnji dobar rad te provesti i neke svoje ideje, kao što je realizacija pomoćnog terena i igranje seniora u višem rangu natjecanja.

Dosadašnji predsjednik Nedžad Salihović podnio je na sjednici izvješće o radu u posljednjih godinu i pol dana, govoreći i o planovima za proslavu jubileja 90. obljetnice osnivanja kluba. Spomenuo je i da su trebali biti postavljeni reflektori za noćnu rasvjetu na igralištu, ali se projekt, za sada, odgodio. No, Enea Codacci, dogradonačelnik Vodnjana koji je bio nazočan sjednici, objasnio je da se nije odustalo od toga projekta već je samo pitanje vremena kada će se realizirati.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater