PREDSTAVLJANJE NA "DROSINI"

Nigerijski stoper koji je prije dva mjeseca potpisao za zeleno-žute konačno konkurira za zeleno-žuti sastav: DOČEKALA ME ODLIČNA ATMOSFERA. ŽELIM DA POBJEĐUJEMO!

| Autor: Roberto CAR
(Foto NK Istra 1961)

(Foto NK Istra 1961)


Nigerijski stoper Erhun Obanor konačno je jučer predstavljen na "Drosini". Na klupskim je stranicama predstavljen kao igrač Istre 1961 još 8. lipnja, ali je zbog problema s "papirima" u Pulu stigao tek prošlog četvrtka.

- Svima je dobro poznata priča koja je trajala dva mjeseca i koja je sad uspješno završena. On će u rujnu napuniti 26 godina i protekle je dvije godine igrao u Albaniji, lani u Laciju, prije toga u Kukesiju. On je igrač koji će nam pojačati konkurenciju na stoperskim pozicijama. Ciljano smo išli na njega od početka i zadovoljni smo da je konačno s nama, rekao je Dario Dabac.

Čak 192 cm visoki stoper, koji ima i dva nastupa za A reprezentaciju Nigerije, prvo je objasnio razlog kašnjenja.

- Čekao sam vizu jer je moram imati da bih došao u Hrvatsku, a nije je lako dobiti zbog procedure. Trebao sam srediti dokumente, no sad je najvažnije da sam tu i da sam spreman dati sve od sebe za momčad. Sretan sam što sam u Istri i ovdje me dočekala odlična atmosfera. Zadovoljan sam sa suigračima, kao i s trenerima, a grad je jako lijep. Spreman sam dati najbolje od sebe, koncentriran sam samo na nogomet i samo to mi je bitno, rekao je Erhun Obanor, koji nije novo lice u HNL-u budući da je prije odlaska u Albaniju igrao za Rudeš.

- Poznajem Miškovića s kojim sam igrao u Rudešu, odakle je on otišao u Dinamo i Osijek. Dao mi je dodatnu sigurnost da dođem ovdje. Želim uživati u igri, prenijeti svoje iskustvo momčadi i da idemo u svaku utakmicu na tri boda. Momčad je najvažnija, ne pojedinac. Ovdje sam da igram nogomet i pomognem momčadi.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini