ISTRA 1961

NEMA ODUSTAJANJA Blagojević: Neće me jedna ozljeda izbaciti s terena

| Autor: Ivica CEROVAC
IGRAT ĆE DO 40. GODINE - Slavko Blagojević

IGRAT ĆE DO 40. GODINE - Slavko Blagojević


Slavko Blagojević je u četvrtak u Zagrebu operirao ozlijeđeno koljeno. Operaciju prednjih križnih ligamenata je u Specijalnoj bolnici Arithera obavio doktor Saša Janković, specijalist ortoped i sad je pred kapetanom Istre 1961 dugotrajna rehabilitacija.

- Došao sam u bolnicu u 8 sati ujutro, izvadio krv i napravio potrebne pretrage, a operacija je počela u 15 i trajala je između dva i pol i tri sata. Dobio sam spinalnu anesteziju nakon koje nisam osjećao noge i malo me ošamutila te sam ubrzo zaspao, a kad sam se probudio sve je bilo gotovo, javio nam se iz Zagreba Slavko Blagojević. - Problemi su krenuli oko dva sata nakon operacije, kad je anestezija popustila i javili su se užasni bolovi te tu noć nisam oka sklopio. Stalno sam zvao osoblje da mi daju nešto, ali ni tablete ni sredstva protiv bolova koja sam primao kroz infuziju nisu pomogla i da sam imao pištolj, propucao bih se od muke.

Bolnicu je napustio sljedeći dan.

- Odmah ujutro su došli sa štakama i rekli mi da idemo hodati, a ja ne mogu ni stati na nogu od bolova. Kad sam krenuo skoro sam se srušio od slabosti i ne znam ni sam kako sam uopće uspio doći do auta, kad je supruga stigla po mene, a potom mi je u vožnji od Maksimira do Rudeša bilo toliko loše da sam mislio kako ću svaki čas povratiti, priznao je Blagojević. - I ta druga noć u stanu mi je bila katastrofa, čisto preživljavanje, tek u subotu mi je bilo malo lakše. No, onda je nastao drugi problem, jer mi se ukočio vrat i nisam mogao njime mrdati. Valjda su mi se od te anestezije živci poremetili, ali najbitnije je bilo da me noga u mirovanju više nije boljela. Kad hodam neka boli, ali kad umireš od bolova dok ležiš onda ne znaš što ćeš sa samim sobom i pravo je olakšanje bilo što se barem to normaliziralo.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini