PULSKI PRVOLIGAŠ

GALERIJA / Podsjetnik na prvu pobjedu Istre 1961 ove sezone uz mnoštvo zanimljivih fotki

| Autor: Ivica CEROVAC


Kad su se 3. lipnja 2019. godine ove dvije momčadi posljednji put susrele, u uzvratnom kvalifikacijskom ogledu, upravo je Ivančić bio strijelac gola kojim je potvrđen ostanak "zeleno-žutih" u društvu najboljih, a jučer je definitivno potvrdio da mu "narančasti" leže

Nogometaši Istre 1961 stigli su iz šestog pokušaja do prve pobjede u novoj sezoni, svladavši jučer na "Drosini" Šibenik pogotkom kojeg je u 38. minuti postigao Antonio Ivančić. Kad su se 3. lipnja 2019. godine ove dvije momčadi posljednji put susrele, u uzvratnom kvalifikacijskom ogledu, upravo je Ivančić bio strijelac gola kojim je potvrđen ostanak "zeleno-žutih" u društvu najboljih, a sada je definitivno potvrdio da mu "narančasti" leže.

Mogla je pobjeda domaćina biti i uvjerljivija, ali Labrović je u 70. minuti zaustavio Gržanov udarac s "bijele točke", dok je na drugoj strani gostima poništen pogodak u 53. minuti jer je strijelac Kvesić bio u nedozvoljenom položaju.

Istra 1961 - Šibenik (Dejan ŠTIFANIĆ)Istra 1961 - Šibenik (Dejan ŠTIFANIĆ)

Istra 1961 - Šibenik (Dejan ŠTIFANIĆ)Istra 1961 - Šibenik (Dejan ŠTIFANIĆ)Istra 1961 - Šibenik (Dejan ŠTIFANIĆ)Istra 1961 - Šibenik (Dejan ŠTIFANIĆ)Istra 1961 - Šibenik (Dejan ŠTIFANIĆ)

Povezane vijesti

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater