ZA SEZONU 21/22

FOTO / Pulski prvoligaš slavi šest desetljeća: PREDSTAVLJENI NOVI, OBLJETNIČKI DRESOVI

| Autor: Glas Istre


Ove godine pulski prvoligaš Istra 1961 obilježava 60. obljetnicu kluba, a tim povodom predstavljeni su i novi dresovi koji nose i simbole regije.

Novi dresovi Istre 1961

- "Od Istre Istri" Predstavljamo vam nove dresove Istre 1961 za sezonu 21/22.

Domaći dres zadržava imidž kluba, dajući veći naglasak zelenoj boji; boji istarskih maslina i maslinovog ulja. Svih ovih godina istarski proizvođači maslinovog ulja marljivo su radili u proizvodnji maslina, a svojim trudom stvorili su ponos naše regije.

Danas, dres zelene boje posvećujemo njima.

Novi dresovi Istre 1961

Gostujući dres temelji se na simbolu istarskog terana, karakterističnoj vinskoj sorti za našu regiju. Istarski teran postao je poznat u cijelom svijetu, zato je naša čast nositi njegove boje i predstavljati istarske vinare.

Na oba dresa, glavni motiv zauzima koza, na kojoj su istaknuti gradovi Istre. Stražnju stranu dresa krasi pulska Arena, glavni simbol našeg grada, a rukavi su obilježeni oznakom 60. godišnjice kluba.

Naši igrači ponosno će nositi boje Istre i predstavljati istarsku regiju! Dresovi će uskoro biti dostupni na webshopu NK Istre 1961.", saznajemo od Melinde Kečan iz press ureda Istre 1961.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini