ISTRA 1961

DAVOR RADMANOVIĆ: Bit će tužno igrati bez navijača

| Autor: Ivica CEROVAC
PRIVIKAVA SE NA NOVA PRAVILA - Davor Radmanović (Danilo MEMEDOVIĆ)

Igrači su profesionalci, nogomet je njihov posao, a ove će se utakmice igrati za bodove isto kao i one pred punim tribinama te će neovisno o ambijentu morati dati sve od sebe, ali definitivno će nešto faliti, rekao je Davor Radmanović

Premda ga mnogi doživljavaju kao prevoditelja, poprilična je lista obveza s kojima se Davor Radmanović susreće kao team manager Istre 1961. Osim svakodnevnih aktivnosti neophodnih za normalno funkcioniranje jedne prvoligaške momčadi, zadužen je i za organizaciju prijevoza i boravka tijekom gostovanja, dok na utakmicama sjedi na klupi kao službeni klupski predstavnik. Tome treba pridodati i rješavanje razno-razne papirologije, vezane uz radne dozvole i zdravstvena osiguranja, kao i brigu o smještaju i prehrani igrača i članova stručnog stožera. Pandemija izazvana koronavirusom zacijelo će pridodati nove zadatke.

- Ne mogu reći da mi je ova pandemija umnogome otežala posao, jedino što sada moram paziti na puno malih detalja, vezano uz mjere koje je propisao Stožer civilne zaštite. U početku nam je sve bilo malo čudno, ali onda smo se polako počeli privikavati na nova pravila i ušli smo u neku rutinu. Sad se već točno zna što svatko od nas mora raditi prije svakog treninga i tko se smije kretati u određenim prostorima, a vjerujem da ćemo isto tako brzo pohvatati i pravila kad krene prvenstvo, nadovezao se Davor Radmanović, team manager Istre 1961. - Stvari se mijenjaju iz dana u dan i dosta toga još nije precizirano. Ne znamo, primjerice, hoćemo li sami prije gostovanja moći izabrati hotel, ili će nam Savez odrediti u kojem moramo odsjesti. Zasigurno ćemo i na putovanjima morati smanjiti broj zaustavljanja, a kad negdje stanemo igrači će trebati paziti na distancu, naročito s nepoznatim ljudima. Niti međusobno neće biti previše druženja te ćemo se u autobusu pridržavati propisanog razmaka.

Kako prve tri utakmice igraju na "Drosini", Puljani će o proceduri vezanoj uz gostovanja učiti od drugih klubova, isto kao što će oni iz njihovog iskustva saznati što sve trebaju napraviti kao domaćini.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of