ISTRA 1961

ČETIRI KOLA, NULA BODOVA Trener pulskog prvoligaša ne traži alibije za aktualnu situaciju i seriju poraza

| Autor: Roberto CAR
Puno problema - Fausto BUDICIN (Milivoj MIJOŠEK)

Bilo mi je teško poslije utakmice. Znam da je javnost s pravom pesimistična, a mi smo im dali dodatnog povoda zato. No, oni ne mogu promijeniti situaciju, a mi u klubu možemo. Na nama je da to napravimo pa da okrenemo atmosferu na pozitivu. Činjenica je da teško dajemo golove, ali kad već ne zabijemo, bilo bi dobro da ne primimo gol. To možemo ispraviti, rekao je Budicin

Nikad nije bilo lako sjesti na klupu Istre 1961. Ali, sad je možda i najteži trenutak za trenera. Četiri kola, nula bodova. No, čak ni to ne bi bio toliki problem, da nema onog drugog dijela priče. Najavljenih pojačanja, naravno, još nema. Da sve bude još gore, navijači su se "ohladili". Sve mirnije gledaju na poraze pulskog prvoligaša. To je situacija koja najteže pogađa novog trenera. Legenda kluba, Fausto Budicin, doista nije zaslužila ovakav start u prvoligaškoj konkurenciji. Posebno ne na klupi svog kluba. Sad je shvatio zašto su mu mnogi zaželjeli sreću kad je prihvatio ponudu s "Drosine".

- Da, shvatio sam zbog čega su mi zaželjeli sreću, ali mislim da ti sreća može tek kratkoročno pomoći ili odmoći. Dugoročno ti za ispunjenje nekih ciljeva treba nešto drugo. Sreća ne postoji u nogometu, kao ni u životu. Može ti pomoći u jednoj utakmici, ali moraš povući prave poteze na terenu da bi mogao izazvati sreću, rekao je Fausto Budicin.

Ova momčad nastavlja na prošlosezonskom tragu. Uvijek nešto nedostaje da se zabije gol, ali se zato prima pogodak iz prvog suparničkog pokušaja.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater