Reakcije

Domenico Tedesco podcrtao je jedno ime nakon pobjede nad Rumunjima: "Tielemans je bio fantastičan"

| Autor: Hina
(Reuters)

(Reuters)


zbornik belgijske nogometne nogometne reprezentacije Domenico Tedesco nakon 2-0 pobjede protiv Rumunjske u susretu 2. kola skupine E na EURU kazao je kako je njegova momčad igrala na isti način kao i u 0-1 porazu od Slovačke prije pet dana.

“Igrali smo s istom strukturom kao i protiv Slovačke. Tielemans je bio fantastičan, ali bili su to i ostali. Sretni smo zbog tri boda i sada se okrećemo sljedećoj utakmici. Igrali smo visoki presing, pokušavali smo osvojiti loptu što bliže suparničkom golu i oduzeti kontrolu utakmice Rumunjskoj jer je ona jako dobra u tome”, rekao je Tedesco.

Rumunjski izbornik Edward Iordanescu:

“Igrali smo protiv momčadi s mnoštvom kvaliteta, brzinom, snagom, eksplozivnošću. Belgija je kompletna momčad, kandidat za naslov prvaka. Mi nismo odustajali, borili smo se, u nastavku bili bolji. Uz malo sreće mogli smo do boda, imali smo prilike za poravnanje, ali smo i pokušali ne izgubiti s prevelikom razlikom. Ovo je bila najviša razina izazova za nas, nakon odličnog otvaranja sada se moramo suočiti s teškoćama, a za to su nam potrebni solidarnost i jedinstvo. Učinit ćemo sve što možemo kako bismo reagirali protiv Slovačke.”

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter