VRATAR VATRENIH

Livaković je ponovo bio ponajbolji igrač: "Protiv Italije idemo na sve ili ništa"

| Autor: Hina
(Snimio Vedran Karuza)

(Snimio Vedran Karuza)


Premda je s dva gola okrenula rezultat i stigla na korak do pobjede protiv Albanije, hrvatska je na koncu u sudačkoj nadoknadi primili drugi gol, pa nakon dva kola ima samo jedan bod.

“Bila je ovo šokantna utakmica, posebno nakon što primiš gol u sudačkoj nadoknadi. Trebali smo daleko bolje odigrati prvo poluvrijeme, to treba dobro analizirati. U drugo poluvrijeme smo dobro ušli, zabili smo dva gola, ostvarili preokret. Svi smo proključali i navijači i ekipa, ali nažalost u završnici su nam stvorili tri velike prilike i izjednačili su,” kazao je razočarani Dominik Livaković.

Hrvatska je ponovo loše ušla u susret, Livaković je pokušao otkriti zašto je to tako.

“Sigurno je razlog tome i njihov pritisak, kasnije su se dobro branili. Treba sve dobro analizirati kada se smirimo. Sada više nemamo pravo na kalkulaciju, moramo dobiti Italiju. Idemo na sve ili ništa. Moramo skupiti glave, sve dobro analizirati. Pokušati sve dobro napraviti u zadnjoj utakmici.”

“Livi” je naglasio kako je momčad u šoku i razočarana.

“Naravno, svi smo razočarani i uz šoku, ali imamo dosta vremena za oporavak. Vjerujem da će sve biti dobro na kraju. Atmosfera je cijelo vrijeme dobra, svi se dobro slažemo,” poručio je.

“Drugo poluvrijeme je bilo pokazatelj, sve do zadnjih minuta, kako treba ići, kako treba izgledati. Vjerujem kako će u idućoj utakmici tako biti od prve minute,” zaključio je.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter