PULSKI PRVOLIGAŠ

Predstavljeni novi dresovi Istre 1961: Bura i istarski kažun za nove pobjede u narednoj sezoni

| Autor: Roberto Car
(Snimio Duško Marušić Čiči)

(Snimio Duško Marušić Čiči)


Na dobro znanoj Stanciji Meneghetti, točnije u u Meneghetti Wine Hotel & Wineryju, drugu godinu zaredom predstavljeni su novi, osebujni dresovi Istre 1961 koje potpisuje španjolski proizvođač Joma. Lokacija nije slučajno izabrana, nedaleko je klupskog kampa u Balama, a da su ugođaj i atmosfera fantastični, potvrđuju i brojni poznati gosti koji su tu boravili, a neki su se tu i vjenčali, poput sportsko-scenskog para Vedrana Ćorluke i Franke Batelić.

(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)

Dobro osmišljen program je vodila klupska glasnogovornica Melinda Kečan, a među brojnim gostima bili su sponzori, prijatelji kluba i navijači, ugledni gospodarstvenici te gradonačelnici i i načelnici općina na istarskom poluotoku. Prvo su prezentirani svi uspjesi Istre 1961 ove godine, od seniorske momčadi do najmlađih uzrasta, a posebno je apostrofirano da su juniori i kadeti pulskog prvoligaša peti u Prvoj NL mladih, što je najbolji plasman juniora u povijesti. Pioniri su deseti, ali imaju najboljeg strijelca lige Diega Sainu. Usto su se "zeleno-žuti" pohvalili ovogodišnjom izgradnjom drugog terena u Balama gdje su stacionirali, zahvaljujući susretljivošću Općine Bale, svoj Kamp, kao i i gostovanjem kadetkinja i mladih igrača u Vitoriji, sjedištu Alavesa.

(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)

Potom su predstavljeni dresovi za sljedeću sezonu koji su zadržali karakteristike istarskog podneblja. Domaći dres je u znaku "Bure" odnosno zeleno-žuta kombinacija, s time da ovog puta u garnituri prevladava žuta boja. Gostujući dres je inspiriran istarskim kažunom, svjetle je boje i, prema reakcijama prisutnih, naišao je na veliko oduševljenje i odobravanje te će vrlo vjerojatno biti hit među navijačima.

(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)

- Vrlo sam zadovoljan sa svime što je Istra 1961 postigla u godinama od kada je Grupacija Baskonia-Alaves vlasnik pulskog kluba. Postupno se došlo do svih uspjeha koji su se mogli vidjeti u prezentaciji, sjajnih uvjeta u našem Kampu. Posebno bih istaknuo da će se do kraja godine, uz pomoć HNS-a, izgraditi treći teren u našem Kampu u Balama, bit će to teren s umjetnom travom. Također, posebno sam ponosan što smo uspjeli zadržali trenera Tramezzanija što nije bilo lako jer je imao brojne ponude iz Hrvatske i inozemstva - rekao je na svečanosti Branko Devide Vincenti, predsjednik pulskog kluba.

(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)

Da je netko navijačima Istre 1961 prije samo par godina rekao da će uoči svake sezone imati predstavljanje nove kolekcije dresove, da će omladinski pogon biti ponos kluba s brojnim mladim reprezentativcima, da će u Balama imati svoj sve opremljeniji kamp i da će, na koncu, igrati sve značajniju ulogu u HNL-u, rekli bi da je to neostvarivo.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter