ISTRA 1961

Saša Bjelanović: Od početka je postojala obostrana želja za nastavkom suradnje s Tramezzanijem

| Autor: Ivica Cerovac
(Foto: Istra 1961)

(Foto: Istra 1961)


Pred Istrom 1961 sedma je sezona s Grupacijom Baskonia-Alaves kao većinskim vlasnikom i tek po drugi će put "zeleno-žuti" u nova iskušenja krenuti sa starim trenerom. Zadovoljstvo činjenicom da je suradnja s Paolom Tramezzanijem produžena na još godinu dana nije skrivao Saša Bjelanović, sportski direktor pulskog prvoligaša.

- Od samog početka postojala je obostrana želja za nastavkom suradnje. Nama u klubu bilo je jako stalo da Tramezzani ostane, isto kao i njemu samome koji je od prvog dana isticao kako mu je ova sredina prirasla srcu. Normalno, svaka strana pritom mora gledati svoju računicu i sve nas je skupa malo "istrošila" ova situacija, ali na kraju krajeva napravljen je kompromis i dogovor je postignut - rekao je Saša Bjelanović, sportski direktor Istre 1961.

Veći ugovor

- Pridobila ga je ljubav koju je u posljednjih par mjeseci osjetio u klubu i oko njega te je sigurno to bio jedan od presudnih faktora zašto je Tramezzani odlučio ostati. Usto, zna on sam, kao što i mi znamo, da je ovdje započeo nešto za što smatra da ima puno prostora za napredak, a kako je sam po sebi ambiciozan, uvjeren je da s Istrom 1961 može napraviti dobar posao.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter