riječki test

Hrvatska – Sjeverna Makedonija u 19 sati. Stigli su sastavi, od prve minute kreću Baturina i Vida

| Autor: Portal Novi list
(Pixsell)

(Pixsell)


Hrvatska nogometna reprezentacija od 19 sati na rasprodanoj Rujevici igra prvu od dvije pripremne utakmice prije odlaska na EURO u Njemačkoj. Izbornik Zlatko Dalić najavio je da u ovoj utakmici neće moći računati na Luku ModrićaMarija Pašalića i Marcela Brozovića, no zato će pružiti priliku  Mateu Kovačiću da upiše stoti nastup za Vatrene. Utakmica protiv Makedonaca trebala bi poslužiti kao svojevrsna proba za susret protiv Albanije u skupini.

– Respekt prema Makedoniji, zamišljali smo je kao provjeru za Albaniju. Gledamo kako igrati, napadački, s više napadača. To nam je cilj, dat ćemo šansu šesnaestorici igrača, toliko je moguće, neke ćemo odmoriti, neki neće početi, neki neće ni igrati. Nećemo ni koristiti Vlašića iako je u dobrom stanju. Mogu reći da će Perišić početi, igrat će sat vremena. Odlično trenira, ali njegova i naša želja je da ga vidimo u utakmici – izjavio je izbornik Zlatko Dalić.

Čekamo službene sastave.

Hrvatska – S. Makedonija 19 sati

Stadion Rujevica. Gledatelja: . Sudac: Matej Jug (Slovenija). Strijelci: . Žuti kartoni: .

HRVATSKA: Ivušić, Juranović, Vida, Erlić, Sosa, Kovačić, Majer, Perišić, Baturina, Kramarić, Petković.

SJ. MAKEDONIJA: Dimitrievski, Zajkov, Velkovski, Musliu, Ashkovski, Atanasov, Alimi, Elmas, Alioski, Miovski, Trajkovski.


Podijeli: Facebook Twiter