ISTRA 1961

Završetkom sezone "zeleno-žuti" odlaze na odmor, ali pitanje je u kakvom će se sastavu naći na početku priprema

| Autor: Ivica CEROVAC
Najbliži odlasku - Ante Majstorović (Snimio Luka Batelić/Pixsell)

Najbliži odlasku - Ante Majstorović (Snimio Luka Batelić/Pixsell)


Po okončanju jučerašnje utakmice s Goricom, za nogometaše Istre 1961 započeo je zasluženi odmor, a "vruće" pitanje koje se postavlja samo od sebe je tko je od igrača koji su jučer zaigrali u Velikoj Gorici ili s klupe za rezerve promatrali suigrače na djelu, po posljednji put obukao zeleno-žuti dres.

Kandidata je dosta, a pritom tu ne mislimo samo na četvorku kojoj ovo ljeto istječe ugovor s pulskim prvoligašem i čine je Marijan Ćorić, Frano Mlinar, Slavko Blagojević i Ante Majstorović.

Realno, ovog potonjeg ćemo teško sljedeće sezone vidjeti na "Drosini", barem ne u domaćoj svlačionici. Majstorović se u potpunosti oporavio od teške ozljede i to potkrijepio prikupljenom minutažom, po kojoj je bio drugi u redovima pulskog prvoligaša iza Lovre Majkića.

S druge strane, u studenom će napuniti 31 godinu te ako ga zdravlje posluži pred njim je još nekoliko sezona koje može odraditi na visokoj razini te shodno s time, Majstoroviću financijskih ponuda izdašnijih od onog što bi mu mogla ponuditi Istra 1961, sigurno neće nedostajati.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter