ISTRA 1961

Svaka utakmica je utakmica života

| Autor: Ivica CEROVAC
(Snimio Saša Miljević/Pixsell)

(Snimio Saša Miljević/Pixsell)


Jučer u 13 sati, nogometaši Istre 1961 su s "Drosine" krenuli put Velike Gorice, gdje će danas zaključiti svoju 18. sezonu u najjačem hrvatskom razredu. Paolo Tramezzani je "natrpao" u autobus 23 igrača među kojima se našao i Slavko Blagojević, na kojeg protiv Gorice neće moći računati zbog tri žuta kartona.

Poveo je sa sobom talijanski trener i rekonvalescente Oleksandra Petrusenka i Terrencea Douglasa, dok je u Puli ostavio ozlijeđene Morisa Valinčića, Antonia Maurića i Salima Faga Lawala, kao i Darwina Matheusa kojeg je već davno "prekrižio".

- Lawalovi mišićni problemi ne čine se previše ozbiljnim te uz terapije za oporavak očekujemo da bi trebao biti spreman za sljedeću sezonu - nadovezao se Paolo Tramezzani, trener Istre 1961.

- Petrusenko i Douglas su nam se ovog tjedna priključili na treninzima, ali ne želim ništa riskirati i o njihovom eventualnom nastupu odlučit ću danas nakon razgovora s medicinskom službom. Što se tiče Mlinara, on se u potpunosti oporavio i to je najvažnije.

Pohvalio bih ga zbog volje koju je pokazao i želje da se što prije vrati na teren nakon zadobivene ozljede. Bilo je to za primjer. Odigrao je u prošlom kolu završne minute protiv Varaždina, no bio je tri mjeseca van stroja i za nešto više treba mu vremena.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter