ISTRA 1961

Hujber: Neće nas gol protiv Gorice, ovo je prilika da to popravimo

| Autor: Ivica CEROVAC
(Arhiva Glasa Istre)

(Arhiva Glasa Istre)


Polako se bliži kraju sezona koju su nogometaši Istre 1961 otvorili 23. srpnja prošle godine gostovanjem kod zagrebačke Lokomotive. Zaključit će je sutra u 20-ak kilometara udaljenoj Velikoj Gorici i potom slijedi zasluženi odmor.

Premda se još čeka službena potvrda, za očekivati je da će se "zeleno-žuti" po povratku iz Turopolja odmah zaputiti kućama, a s obzirom da naredno prvenstvo kreće tek 2. kolovoza, moglo bi se izbivanje s "Drosine" rastegnuti i na mjesec dana.

- Sve će ovisiti o treneru i njegovim planovima, ali za očekivati je da bismo s pripremama za narednu sezonu trebali krenuti u posljednjem tjednu lipnja. Čeka nas malo duža pauza nego inače, ali o njoj ćemo početi razmišljati tek u petak navečer, jer nam je zasad maksimalan fokus usmjeren na utakmicu s Goricom - nadovezao se Luka Hujber, jedan od zeleno-žutih starosjedioca koji privodi kraju svoju četvrtu sezonu u Istri 1961.

- Sezona je baš bila duga, jedna od najdužih ikad. Mijenjali smo tijekom nje trenere, imali oscilacija u igri i veselimo se što ćemo je privesti kraju, nadamo se svi od reda s pobjedom. Ako je uspijemo upisati, kad se sve uzme u obzir neće ispasti tako loša sezona.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini