ISTRA 1961

Protiv Hajduka iskazao svoje glavne odlike: Fagol opravdao nadimak 

| Autor: Roberto CAR
(Snimio Saša Miljević/Pixsell)

(Snimio Saša Miljević/Pixsell)


U ovako sjajnoj i sadržajnoj utakmici zaključenoj remijem (1:1) protiv Hajduka u kojoj su svi pulski igrači pružili maksimum, jedan se ipak izdvojio. Salim Fago Lawal. Ne samo zbog gol(ov)a, bio je latentna opasnost za splitsku obranu.

Brz, tehnički odličan, jak, djelovao je nezaustavljivo dok je imao snage. Šteta što mu je poništen drugi gol, bio bi mu to četvrti u zadnja tri susreta. Nije ni čudno da je dobio nadimak - Fagol.

- Sviđa mi se taj nadimak Fagol, čak me i prijatelji u Nigeriji tako zovu. Želja mi je da postignem još golova do kraja sezone, da se nađem u što više prilika i da postižem golove - mirno je na solidnom engleskom jeziku dan nakon utakmice sa Splićanima rekao najbrži igrač u zeleno-žutim redovima, možda i u cijeloj ligi, mladi nigerijski reprezentativac Salim Fago Lawal.

- Što se tiče same utakmice, dobro smo odigrali, ali nisam zadovoljan konačnim rezultatom. Dali smo svoj maksimum na terenu i zaslužili pobjedu. Nažalost, nismo uspjeli i osvojili smo samo bod. Svojim nastupom nisam posve zadovoljan. Mišljenja sam da nisam dosad pokazao sve što mogu, da mogu bolje od toga.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter