ISTRA 1961

Hoće li Tramezzani ostati na klupi pulskog prvoligaša?

| Autor: Roberto Car
ZAJEDNIŠTVOM DO USPJEHA - Paolo Tramezzani sa "zeleno-žutima" (Snimio: Sasa Miljevic/Pixsell)

ZAJEDNIŠTVOM DO USPJEHA - Paolo Tramezzani sa "zeleno-žutima" (Snimio: Sasa Miljevic/Pixsell)


Utakmica za pamćenje pred fantastičnom i brojnom publikom i bod svakome. Sukus je to nedjeljnog susreta između Istre 1961 i Hajduka. Ludo jak ritam u tri četvrtine dvoboja, sve je prštilo od energije na travnjaku, veliki broj prilika pred oba gola, a sve garnirano s dva prelijepa gola. Nadolazeća zvijezda Lawal je golom otvorio susret, a velemajstor "vatrenih" Perišić je volejom zabio prvijenac u HNL-u u premijernom susretu zaigranom od prve minute.

Borba za vrh

Ne čudi, stoga, da su nakon posljednjeg zvižduka suca Čuline, koji najblaže rečeno nije briljirao, pulski igrači i trener Tramezzani još dugo ostali na terenu uz svoje vjerne navijače koji su ih oduševljeno pozdravljali.

- Ovom prilikom nam je publika dala veliku potporu, bilo je lijepo, toliko da najradije ne bi izašli s terena zbog sreće koju smo željeli podijeliti sa svojim gradom. Veliki je to komplimenti ovim igračima - rekao je nakon susreta Paolo Tramezzani. - Zadovoljan sam, ponosan i sretan zbog mojih igrača. Nastavljaju davati maksimum u svakoj utakmici, tako da ne mogu tražiti ništa više od njih. Zbog načina na koji prilaze susretu, na koji pripremaju susret i kako igraju. To je prelijepo za trenera kad vidi momčad s takvim duhom, s takvom voljom. Bilo je lijepo igrati pred našim brojnim navijačima, kao što je i lijepo ovo što se u zadnje vrijeme događa Istri 1961. Dobro se osjećaju oni, dobro se osjećam ja, postoji lijepa kemija među nama i imamo želju da sezonu završimo na najbolji način. 

Nakon ovakvog izlaganja, pitanje nastavka suradnje između Istre 1961 i talijanskog trenera koji je preporodio pulsku momčad, nametnulo se samo po sebi.

- Moram prvo razgovarati s klubom da vidim hoću li biti trener i iduće sezone. To je prvi korak kojeg treba napraviti. Razgovarali smo prošlog tjedna, a razgovarat ćemo ponovno i narednih dana kako bi odlučili hoćemo li nastaviti zajedno, ili nećemo. Ovdje se odlično osjećam, moja obitelj također i imam igrače koje volim. Postoje dvije strane u cijeloj priči. Počeli smo razgovarati i još ćemo. Ne žurim, imam još 12 dana da pripremim zadnje dvije utakmice ove sezone, protiv Varaždina i Gorice. Moj je prioritet zaključiti dobro sezonu. Vodstvo kluba zna moja razmišljanja, dakle, sjest ćemo i vidjeti što će se dogoditi - iznio je Tramezzani svoje viđenje priče o nastavku boravka na pulskoj klupi.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter