ISTRA 1961

Tramezzani: Nisam sretan zbog rezultata, ali jesam zbog izvedbe svojih igrača

| Autor: Roberto Car
PONOSAN NAPUSTIO SPLIT - Paolo Tramezzani (Snimio: Zvonimir Barisin/Pixsell)

PONOSAN NAPUSTIO SPLIT - Paolo Tramezzani (Snimio: Zvonimir Barisin/Pixsell)


Znalačkim ulaskom Krovinovića na prvu vratnicu, gdje je dočekao ubačaj netom ušlog Dajakua i svladao dotad ne previše zaposlenog Majkića, odlučen je subotnji dvoboj Hajduka i Istre 1961 na Poljudu.

"Bijelima" su pripali bodovi koji su ih barem na dan vratili na vrh ljestvice HNL-a, dok su "zeleno-žuti" pobrali hvalospjeve za prikazanu igru. Nažalost, ovo je nogomet, a ne umjetničko klizanje i zbrajaju se bodovi, a ne dojam. Pa opet, zvižduci igračima Hajduka na poluvremenu od skoro 20 tisuća gledatelja koji su se, kiši usprkos, okupili na Poljudu jasno su rekli što navijači misle o predstavi svojih igrača.

Pulski je sastav, porazu usprkos, pokazao još jednom da ga je dolazak Paola Tramezzanija na klupu revitalizirao. Tako je u dvoboju bivših trenera na koncu bio zadovoljniji onaj koji je poražen.

Tramezzani je, kako to vole reći sami igrači, pravi "mangup", točno je vidio što im nedostaje, kako ih prodrmati i od prve je sekunde pridobio svlačionicu da ga prati.

- Možda smo neke kontre mnogi bolje kreirati. Pokušavali smo i kod 0:1 reagirati i kad smo imali igrača manje smo se trudili. Pripremali smo ovakvu utakmicu, zato iako nisam sretan zbog rezultata, sretan sam zbog izvedbe svojih igrača. Nije nam Hajduk gotovo ništa napravio u prvom dijelu. Znao sam Hajduk, pratio sam splitsku momčad i prije nego sam došao u Istru. Moji obrambeni i vezni igrači su napravili velik posao, ali Hajduk iz jedne šanse uzme tri boda - kazao je Tramezzani.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter