ISTRA 1961

Advan Kadušić: Ercegu samo trebaš dati loptu i možeš se pripremiti za slavlje

| Autor: Ivica Cerovac
KRENUO KAO BEK, ZAVRŠIO KAO KRILO - Advan Kadušić (Foto: Istra 1961)

KRENUO KAO BEK, ZAVRŠIO KAO KRILO - Advan Kadušić (Foto: Istra 1961)


Premda utakmica između Istre 1961 i Rudeša nije imala uobičajenu »težinu« koju sa sobom donosi derbi začelja, jer su Zagrepčani stigli na »Drosinu« s 18 bodova zaostatka za Puljanima i samo ih matematička potvrda dijeli od silaska u niži rang, puno je emocija bilo prisutno na terenu i oko njega.

Gosti su proslavili svoj pogodak kao da su ga zabili u 90. minuti finala Lige prvaka, a ništa manje nije bilo konačno slavlje domaćina nakon što su preokretom stigli do trijumfa nad »fenjerašem«.

- Imali smo cijelo poluvrijeme čovjeka manje na terenu, borili smo se i kad pobijediš takvu utakmicu, to je nešto posebno. Nije isto kao kad igraš 11 na 11 i samim tim je i atmosfera bila drugačija - nadovezao se Advan Kadušić. - U prvom poluvremenu smo kontrolirali zbivanja na terenu, stvorili dosta šansi i sve je to skupa dobro izgledalo osim jeftino primljenog gola nakon auta.

Dobra je stvar da potom nismo pali, već smo odmah nastavili dalje pritiskati i izjednačili nakon što smo propustili nekoliko dobrih šansi. I kod rezultata 1:1 smo zadržali inicijativu i prijetili te je šteta što nismo odmah sve okrenuli u prvom poluvremenu.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter