ISTRA 1961

Paolo Tramezzani: Nije ovo trenutak kojim se trebamo zadovoljiti

| Autor: Ivica CEROVAC
Paolo Tramezzani u zagrljaju s igračima (Foto Istra 1961)

Paolo Tramezzani u zagrljaju s igračima (Foto Istra 1961)


Nastavio se uzlet nogometaša Istre 1961 pod paskom Paola Tramezzanija. Nakon domaćeg slavlja nad Osijekom i remija u Koprivnici, Puljani su na "Drosini" svladali i Rudeš, a puno više od same pobjede nad "fenjerašem", vrijedi način na koji su došli do nje.

Morali su se "zeleno-žuti" vraćati iz rezultatskog minusa i potom su nakon poravnanja poslije dvojbene odluke suca Marija Zebeca ostali bez strijelca Marija Čuića, no premda su se još jednom našli u nemilosti "ljudi u crnom", pokazali su karakter te igrajući cijelo drugo poluvrijeme s čovjekom manje uspjeli još jednom poentirati.

- Nikad ne komentiram sudačke odluke. Ne radim to stoga jer to ne volim i ne sviđa mi se, pogotovo ne odmah nakon utakmice kad smo svi još puni emocija te ne možemo pravilno rezonirati s obzirom da neke epizode treba još koji put pogledati na snimci. Shodno s time, ne mogu reći ništa vezano uz neke stvari koje su se dogodile na terenu - ogradio se Paolo Tramezzani, trener Istre 1961.

- Općenito govoreći, smatram da je nivo suđenja u Hrvatskoj dosta dobar, a ono što mi se jako sviđa, ako uspoređujem s nekim drugim zemljama gdje sam imao priliku raditi kao trener, činjenica je da se može pričati sa sucima. Otvoreni su za dijalog i to je jedna jako pozitivna stvar, jer takvi nisu u nekim drugim prvenstvima.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter