ISTRA 1961

Paolo Tramezzani: Očekuje nas najteža utakmica otkad sam u Puli

| Autor: Ivica CEROVAC
(Snimio Milivoj Mijošek/Glas Istre)

(Snimio Milivoj Mijošek/Glas Istre)


Danas će na Gradskom stadionu »Aldo Drosina«, s početkom u 17.10 sati, u 24. kolu SuperSport HNL-a snagu odmjeriti Istra 1961 i Rudeš. Derbi je to začelja koji nema onoliku »težinu« poput većine susreta u kojima jedna nasuprot druge stanu posljednja i pretposljednja momčad na ljestvici, jer Puljani bježe Zagrepčanima ogromnih 18 bodova, ali daleko od toga da nema svoju važnost i da neće biti zahtjevan.

Svjestan je toga i Paolo Tramezzani, koji će protiv »fenjeraša« treći put sjediti na zeleno-žutoj klupi i tražiti svoju drugu domaću pobjedu, nakon one u debiju protiv Osijeka, za kojom je slijedio remi u Koprivnici.

- Osobno, smatram kako nas sigurno očekuje najteža i najkompliciranija utakmica otkad sam u Puli - nije dvojio trener Istre 1961. - Tjedan je bio dobar, kvalitetno smo trenirali i pripremili se za ono što će nas danas dočekati, a najbitnije će biti da se previše ne osvrćemo na ljestvicu i razmišljamo kako igramo protiv posljednjeg. Statistika mu ne ide u prilog, ali posljednjih nekoliko utakmica Rudeš je odigrao jako dobro i zaslužio je puno više bodova nego što ih trenutačno ima na svom kontu.

Odlično je odigrao protiv Hajduka, a dobro je izgledao i u prethodnim kolima bez obzira na negativne rezultate koje je u konačnici upisao. Rudeš je posljednjih mjeseci poprilično promijenio svoju momčad i osnažio je s kvalitetnim igračima te želimo li protiv njega nešto napraviti, morat ćemo biti pravi, kako na taktičkom nivou, tako i u glavi. Trebat ćemo biti zreli, pokazati ono što smo pokazali protiv Osijeka i Slavena, dati sve od sebe i sav uloženi trud s treninga prenijeti na utakmicu, koja može biti vrlo bitna za nas i našu budućnost.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter