sukob navijača sa zaštitarima

O incidentu s navijačima na Drosini oglasili se iz pulskog prvoligaša: "NK Istra 1961 najoštrije osuđuje događaje koji su se odvili nakon današnje odigrane utakmice protiv splitskog Hajduka"

| Autor: Glas Istre
(Snimio Milivoj Mijošek / Glas Istre)

(Snimio Milivoj Mijošek / Glas Istre)


Kako je Glas Istre već pisao, nakon današnje završene utakmice između Istre 1961 i Hajduka na pulskom stadionu "Aldo Drosina",  dok je većina navijača aplauzom ispratila svoje ljubimce, došlo je do nemilih scena ispod južne tribine.

Nekoliko je gostujućih navijača uskočilo u teren i kad su ih zaštitari pokušali istjerati, došlo je do sukoba u kojem je stradalo nekoliko zaštitara te je morala priskočiti interventna policija kako bi uvela red na terenu.

O ovom događaju očitovali su se iz NK Istre 1961:

"NK Istra 1961 ovim putem najoštrije osuđuje događaje koji su se odvili nakon današnje odigrane utakmice protiv splitskog Hajduka, a koji su prouzrokovani od strane nekolicine gostujućih navijača.
Ovakvi pojedinačni događaji nemaju nikakve veze s nogometom, a njihovi autori ne predstavljaju nogometne navijače koji su danas uživali u pravom nogometnom spektaklu u Puli", navode iz NK Istra 1961.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter