ISTRA 1961

Mario Čuić unio je živost u napadu protiv Gorice, ali su se ispriječili greda i Banić

| Autor: Roberto Car
(Snimio Milivoj Mijošek)

(Snimio Milivoj Mijošek)


Nogometaši Istre 1961 nisu uspjeli realizirati planirano i domaćom pobjedom nad Goricom prvu četvrtinu prvenstva zaključiti drugim uspjehom, odnosno upisati prvi domaći trobod. Minimalnim porazom od sastava kojeg vodi Dinko Jeličić, koji je i dalje na stopostotnom učinku nakon tri susreta, ostali su "zeleno-žuti" na samo dva osvojena boda u četiri susreta igrana na "Drosini".

Po bod su osvojili protiv Osijeka (4:4) i Rudeša (0:0), dok su poraženi od Dinama (0:3) i Gorice (0:1). Pri čemu najviše bole izgubljeni bodovi protiv "fenjeraša" te sad Velikogoričana. Posebno s obzirom na prikazanu igru.

- Nismo još imali analizu susreta s Goricom, sad je pred nama već susret šesnaestine finala Kupa Hrvatske i okrenuti smo već tom ispitu - rekao je Mario Čuić nakon jučerašnjeg jutarnjeg treninga.

- Pričali smo o Gorici međusobno, normalno. Bilo nam je baš žao što smo izgubili jer smo svi mišljenja da smo bili bolji suparnik. Imali smo više i bolje šanse od njih, ali eto, izgubili smo. Nogomet nije uvijek takav kakvog očekuješ i ovom je prilikom otišlo na njihovu stranu.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater