Predsjednik Europske nogometne federacije UEFA-e

Aleksander Čeferin čestitao Marijanu Kustiću na odličnoj organizaciji Eura U-19 u futsalu u Poreču

| Autor: Glas Istre
(Arhiva HNS-a)

(Arhiva HNS-a)


Predsjednik Europske nogometne federacije UEFA-e, Aleksander Čeferin, poslao je pismo zahvale predsjedniku Hrvatskog nogometnog saveza Marijanu Kustiću na odličnoj organizaciji Europskog prvenstva u futsalu za igrače do 19 godina, domaćin kojemu je bio Poreč, javljaju iz HNS-a.

Pismo predsjednika Uefe Aleksandera Čeferina prenosimo u cijelosti.

"Poštovani predsjedniče, dragi Marijane,

Nakon uzbudljivog finala, koje je kulminiralo upečatljivom pobjedom Portugala, s puno emocija i lijepih uspomena opraštamo se od UEFA Futsal Europskog prvenstva za igrače do 19 godina.

U ime UEFA-e, Izvršnog odbora UEFA-e i UEFA-inog Odbora za futsal i nogomet na pijesku, želim zahvaliti Hrvatskom nogometnom savezu na odličnoj organizaciji ovog turnira.

Održavanje takvog događaja zahtijeva ne samo ogromnu količinu rada, već i značajan angažman pojedinaca. Svi volonteri, članovi lokalnog organizacijskog odbora i osoblje dvorane u svakom trenutku iskazivali su veliku profesionalnost, a zahvaljujući njihovom marljivom radu turnir je bio vrlo uspješan.

Nadam se da će vas uspjeh ovog Uefinog natjecanja potaknuti da se i u budućnosti kandidirate za domaćinstvo sličnih prvenstava", stoji u Čeferinovom pismu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater