ISTRA 1961

David Catala: Želim da se nametnemo

TREBAT ĆE NADOMJESTITI ERCEGOV IZOSTANAK - Matej Vuk (Snimio Milivoj Mijošek / Glas Istre)

TREBAT ĆE NADOMJESTITI ERCEGOV IZOSTANAK - Matej Vuk (Snimio Milivoj Mijošek / Glas Istre)


Pred nogometašima Istre 1961 susret je osmog kola SuperSport HNL-a, gostovanje u Varaždinu koje je na rasporedu danas, s početkom u 19.15 sati. Posljednji put »zeleno-žuti« su pohodili barokni grad prije točno pet mjeseci i odigrali susret u kojem se mreže nisu tresle, a i s drugog prošlosezonskog gostovanja donijeli su bod u Pulu, jedino što je tom prilikom Caseres u nastavku poništio prednost koju je u prvom poluvremenu domaćinu donio Teklić.

S druge strane, na "Drosini" je u prošlom prvenstvu svaka momčad upisala po jednu pobjedu izborenu identičnim rezultatom - 2:1. U drugom kolu Istra 1961 je povela preko Marina, nakon čega su Brodić i Postonjski prebacili vodu na varaždinski mlin. Uzvrat je uslijedio u 20. kolu kad je opet Brodić poništio vodstvo koje je Puljanima donio Galilea, no onda se u 90. minuti ukazao Marešić i Varaždinci su se doma vratili praznih ruku.

Današnji ogled, koji će uslijediti nakon prve reprezentativne stanke u prvenstvu, Varaždin i Istra 1961 dočekuju sa sedam bodova na svom kontu i još uvijek svježim uspomenama na odlično odrađene dvoboje u prošlom kolu. 

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater