NAKON POBJEDE ISTRE 1961 NA DROSINI

Gonzalo Garcia: Fantastična pobjeda izborena protiv najbolje momčadi u ligi

| Autor: Ivica CEROVAC
Gonzalo Garcia (Snimio Dejan Štifanić)

Gonzalo Garcia (Snimio Dejan Štifanić)


Nakon današnje maestralne pobjede Istre 1961 protiv Dinama, oglasio se i trener pulskog prvoligaša.

- Fantastična pobjeda izborena protiv najbolje momčadi u ligi. Nije bilo lako doći do nje, bilo je trenutaka tijekom utakmice u kojima smo patili i bili smo primorani grčevito da se branimo, a onda nam je jedan sjajan trenutak Matheusa i vrhunski potez donio pogodak vrijedan tri boda.

Dinamo je imao nekoliko dobrih prilika, Majkić je zaustavio sve protivničke pokušaje i omogućio nam da u završnici stignemo do pobjede. Sretni smo zbog nje, kako zbog nas samih i našeg samopouzdanja, tako i zbog naših navijača koji u sve većem i većem broju dolaze na stadion te vjerujem da su mogli biti zadovoljni ovim što su vidjeli, rekao je trener Istre 1961 Gonzalo Garcia.

- Bilo je ovo 90 minuta naših nastojanja da iz ove utakmice izvučemo što više, ali na žalost skor je nula bodova. Upisali smo poraz premda smo bili momčad koja je težila tome da dođe do aktivnog rezultata, imali smo u prvom poluvremenu čiste prilike koje nismo iskoristili. Domaćin je bio standardan, organiziran i spreman priprijetiti, nismo mu dali puno prilika, ali moram konstatirati ono što nam se dogodilo i u Šibeniku, a to je da nam je teško igrati na ovakvim podlogama, suvislu akciju napraviti na zgusnutu formaciju je jako teško. Istra 1961 je iskoristila svoju priliku i čestitam joj na pobjedi, ostala je ista meta – isto odstojanje, rekao je trener Dinama Ante Čačić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter