ISTRA 1961

Nakon pet mjeseci izbivanja zbog operacije i rehabilitacije, kapetan se vratio na "Drosinu"

Krajem ožujka je stanka u prvenstvu zbog obveza reprezentacije i nadam se da ću kad ona završi biti spreman za igru te da ću polako ulaziti s klupe na 15-20 minuta. Možda bih mogao zaigrati i sredinom ožujka, ali već kad pauza pada u to vrijeme, bolje da pričekamo još malo, rekao je Blagojević

| Autor: Ivica CEROVAC
NESTRPLJIVO IŠČEKUJE POVRATAK UTAKMICAMA - Slavko Blagojević (snimio Dejan ŠTIFANIĆ)

NESTRPLJIVO IŠČEKUJE POVRATAK UTAKMICAMA - Slavko Blagojević (snimio Dejan ŠTIFANIĆ)


Nakon pet mjeseci izbivanja, Slavko Blagojević se iz Zagreba vratio u Pulu. Kapetan Istre 1961 operirao je 11. kolovoza prednje križne ligamente u Specijalnoj bolnici Arithera, a nakon operacije koju je obavio doktor Saša Janković, krenula je rehabilitacija. Nju je odrađivao u Tendo sportu pod paskom doktora Gorana Vrgoča i kondicijskog trenera Dinama Stipe Marine, brata nogometaša Slaven Belupa Marija Marine, te članova njihovog tima.

Druženje s pulskim judašima

- Odlazio sam kod njih na Šalatu pet mjeseci svaki dan, proveo bih tamo četiri-pet sati i mogu im se samo zahvaliti, jer su napravili jako dobar posao. Počeo sam i dvaput tjedno raditi s loptom na terenu, gdje uz trku odrađujem paseve i šuteve te zasad sve ide po planu. Nemam nikakvih problema s koljenom, ništa me ne boli i sada samo trebam ojačati muskulaturu, od kvadricepsa do zadnje lože te se s fizičke strane vratiti na nivo na kojem sam bio, rekao je Slavko Blagojević.

- Po povratku u Pulu krenuo sam s malo žešćim radom po posebnom programu, kojeg ću odraditi s rehabilitacijskim trenerom Borjom Zabalom. Kombinirat ćemo teretanu i poligon s umjetnom travom, svaki dan četiri-pet sati te vjerujem da ću za mjesec i pol dana, najkasnije dva, biti spreman za puni trening. Odradit ću tada još jedan test i ako on pokaže da je sve u redu, priključit ću se momčadi. Krajem ožujka je stanka u prvenstvu zbog obveza reprezentacije i nadam se da ću kad ona završi biti spreman za igru te da ću polako ulaziti s klupe na 15-20 minuta. Možda bih mogao zaigrati i sredinom ožujka, ali već kad pauza pada u to vrijeme, bolje da pričekamo još malo.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum