ZAGREB

Zagrebačka policija: Zbog pucnjave u Sesvetama uhićen 30-godišnjak, pojedinosti nakon očevida

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Nakon pucnjave koja se dogodila u nedjelju poslije 16 sati u sesvetskoj Ulici Ljudevita Posavskog uhićen je 30-godišnji muškarac, a o više pojedinosti znat će se nakon obavljenog očevida, potvrdili su Hini iz policije događaj u kojem je, prema pisanju medija, uhićen Mario Korade, sin generala Ivana Koradea.

''Više pojedinosti o samom događaju, broju uhićenih te imali li ozlijeđenih znat će se nakon očevida koji bi mogao potrajati i do nekoliko dana'', kažu u zagrebačkoj policiji.

Prema pisanju medija, pucnjavi kod Millenium centra u sesvetskoj Ulici Ljudevita Posavskog prethodila je svađa, dok se osoba koja je pucala dala u bijeg. Mediji dodaju da je zbog pucnjave priveden Mario Korade, sin generala Ivana Koradea koji se ubio u travnju 2008. godine nakon što je u krvavom pohodu kod Zlatara ubio petero ljudi.

Mario Korade je 2016. godine osuđen na dvije godine i dva mjeseca zatvora zbog prijetnje i protupravnog oduzimanja slobode, iznude te sprečavanja dokazivanja. Sedam godina ranije osuđen je na 20 dana zatvora, uvjetno na godinu dana, zbog prijetnji nevjenčanoj supruzi i njezinoj majci.

Mediji dodaju i da je Mario Korade nedavno izašao iz zatvora.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini