VINKOVCI

Vukovarsko-srijemska policija razriješila razbojništvo na benzinskoj postaji

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Vukovarsko-srijemska policija rasvijetlila je nedavno razbojništvo na benzinskoj postaji na vinkovačkom području podnijevši kaznene prijave protiv dvije osobe s područja Vukovarsko-srijemske županije i bosanskohercegovačkog državljanina iz Uskoplja.

Zbog razbojništva na benzinskoj postaji u Starim Jankovcima nedaleko od Vinkovaca koje je počinjeno 22. srpnja vatrenim oružjem prilikom čega je ukradeno nekoliko tisuća kuna, policija je kazneno prijavila 37-godišnjeg i 19-godišnjeg hrvatskog državljanina s područja Vukovarsko-srijemske županije te 54-godišnjeg bosanskohercegovačkog državljanina iz Uskoplja.

U sklopu kriminalističke istrage, policija je pretražila obiteljsku kuću u Vinkovcima, gdje je zatekla 37-godišnjeg hrvatskog državljanina kod kojeg je pronađen neprijavljeni pištolj s tri pripadajuća streljiva, dva plinska pištolja i jedna imitacija pištolja (plastični).

U pretrazi su pronađeni i drugi predmeti koje se može povezati s počinjenim kaznenim djelom, priopćila je u ponedjeljak vukovarsko-srijemska Policijska uprava.

 

 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater