VARAŽDIN 11. lipnja 2022. (Hina) - Varaždinska policija pronašla je i privela vozača koji je u subotu između 1 i 3.50 sati u Vinogradskoj ulici u Svetom Iliji pregazio 48-godišnjeg pješaka i pobjegao s mjesta nesreće

Varaždinska policija privela 39-godišnjaka koji je u Svetom Iliji pregazio pješaka

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Varaždinska policija pronašla je i privela vozača koji je u subotu između 1 i 3.50 sati u Vinogradskoj ulici u Svetom Iliji pregazio 48-godišnjeg pješaka i pobjegao s mjesta nesreće, izvijestila je PU varaždinska.

Kako je utvrđeno očevidom 48-godišnji pješak najvjerojatnije je gurao bicikl uzbrdo s desne strane kolnika iz smjera Školske u smjeru Vodovodne ulice te pritom nije bio označen reflektirajućom odjećom ili materijom. Prilikom naleta vozila koje ga je odbacilo na asfaltirani prilaz dvorištu, 48-godišnjak je preminuo na mjestu događaja.

Policijski službenici Postaje prometne policije Varaždin pronašli su 39-godišnjeg vozača koji se dovodi u vezu s ovom prometnom nesrećom. Muškarac je priveden, a nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti nesreće, navodi se u policijskom priopćenju.

Policija je pronašla i teretno vozilo koje je sudjelovalo u nesreći i na njemu će provesti očevid i potrebna vještačenja.

 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater