KOPRIVNICA

Uz četvoricu maloljetnika provalnici ukrali 135 tisuća kuna vrijednu el. opremu

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Oko 135 tisuća kuna vrijednu elektroničku opremu ukrala su na koprivničkom području trojica muškaraca provaljujući u kontejnere i trafostanice te radne strojeve, u provalama su im pomagala četvorica maloljetnika, a svi su kazneno prijavljeni zbog teških krađa.

Iz koprivničko-križevačke policije u petak su priopćili da su dovršili kriminalističko istraživanje nad trojicom osumnjičenika u dobi od 24, 27 i 45 godina te prema četvorici maloljetnika, zbog sumnje u počinjenje teških krađa provaljivanjem.

Policija sumnja da su ova trojica starijih te dvojica maloljetnika između 18. i 20. prosinca prošle  godine u Drnju provalili u dva metalna kontejnera iz kojih su ukrali razni alat, dok su s trećeg kontejnera, radnog stroja i trafostanice oteli veću količinu kablova i osigurača, oštetivši vlasnika za oko 117.630 kuna.

Navodi i da su četvorica maloljetnika između 15. i 17. siječnja ove godine u Drnju provalili u kontejner iz kojeg su ukrali udarni čekić te s vanjskog prostora uzeli električni kabel i drugu opremu, oštetivši vlasnika za oko 17.130 kuna.

Protiv osumnjičenih policija je podnijela posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater